• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto2 Πρώτες Δοκιμές
Η επιστροφή του Ai Ogura
Νέα 01/09/2023 - 12:54

O Ai Ogura μας θύμησε τον περσινό του εαυτό κατά την διάρκεια των πρώτων δοκιμών της Moto2 στην Καταλονία. Ο Ιάπωνας της Idemitsu Honda Team Asia ήταν γρήγορος καθόλη τη διάρκεια της περιόδου δοκιμών και προς το τέλος έκανε 1:44.804 για να διασφαλίσει την θέση του στην κορυφή. 


Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Pedro Acosta, ήταν συνεχόμενα μέσα στην πρώτη τριάδα, πολλές φορές στην κορυφή της, και τελικά πήρε την καρό σημαία μόλις 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Ogura. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Alonso Lopez, ο οποίος βρήκε ρυθμό προς το τέλος και ήταν 18 χιλιοστά μακριά από την κορυφή. 


Οι 4 πρώτοι αναβάτες είχαν διαφορά μικρότερη του ενός δεκάτου του δευτερολέπτου, με τον Aron Canet να απέχει 58 χιλιοστά στην 4η θέση. Την πεντάδα συμπλήρωσε ο Joe Roberts, ο οποίος του χρόνου επιστρέφει στην American Racing. 


Στην τελευταία του εμφάνιση με τη Moto2 στην Καταλονία, ο Sam Lowes έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Albert Arenas. O Jake Dixon (που υπέγραψε για άλλον ένα χρόνο με την GASGAS) πήρε την όγδοη θέση, ενώ ο Tony Arbolino (επίσης ανανέωσε τ συμβόλαιό του με την Marc VDS) ήταν ένατος. Την δεκάδα συμλήρωσε ο Manuel Gonzalez. 

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Πρόκληση το να είσαι μπροστά στις “Δοκιμές”

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto3 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA