• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το GP της Αυστρίας σε αριθμούς
μετά τον 10ο Αγώνα του 2023
Νέα 21/08/2023 - 21:14

301 – Ο Marc Marquez τερμάτισε 12ος και σημείωσε τέσσερις βαθμούς και είναι η πρώτη φορά που πέρασε τη γραμμή τερματισμού και πήρε βαθμούς στον Αγώνα Grand Prix από το GP της Μαλαισίας πέρυσι, πριν από 301 ημέρες.

100 – Με τον Deniz Oncü να κερδίζει τον Αγώνα της Moto3™, αυτή είναι η 100η νίκη για την KTM στη μικρή κατηγορία, στα 125cc και στην Moto3™.

 

50 – Ο Bagnaia κέρδισε τον Αγώνα για το 50ο βάθρο της καριέρας του στο Grand Prix. Επιπλέον, αυτό είναι το 27ο βάθρο του στο MotoGP™ και το έβδομό του μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, που είναι τα περισσότερα από κάθε άλλο αναβάτη. Δεύτερος ο Marco Bezzecchi με πέντε.

50% – Ο Bagnaia έχει κερδίσει ακριβώς τους μισούς από όλους τους Αγώνες MotoGP™ που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

 

36 – Με τους Bagnaia και Bezzecchi, η Ducati βρίσκεται σε ένα σερί 36 Αγώνων Grand Prix MotoGP™ με τουλάχιστον έναν αναβάτη στο βάθρο, κάνοντας ρεκόρ.

 

16 – Ο Bagnaia πήρε την 16η νίκη του στο MotoGP™ στο GP της Αυστρίας και τώρα είναι ο τρίτος πιο επιτυχημένος Ιταλός αναβάτης στην κορυφαία τάξη. Ο θρύλος του MotoGP™ Valentino Rossi προηγείται με 89 νίκες μπροστά από τον θρύλο του MotoGP™ Giacomo Agostini (68).

 

8 – Αυτή είναι η όγδοη νίκη στο MotoGP™ για την Ducati στο Red Bull Ring, που είναι η πιο επιτυχημένη πίστα για το Εργοστάσιο της Μπολόνια.

7 – Με τον Francesco Bagnaia να κερδίζει στο GP της Αυστρίας, αυτή είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται επτά νίκες για τους Ιταλούς αναβάτες στους πρώτους 10 Αγώνες του MotoGP™ από το 2006 με τους Loris Capirossi, Valentino Rossi και Marco Melandri.

2 – Ο Bagnaia σημείωσε διπλό τρικ (pole position, αμφότερες νίκες, ταχύτερος γύρος και στον Αγώνα Sprint και στο GP) δεύτερη φορά μέχρι στιγμής φέτος μαζί με το Mugello.

Franky Morbidelli

2 – Δύο αναβάτες έχουν κερδίσει βαθμούς και στους 10 Αγώνες του MotoGP™ αυτή τη σεζόν μέχρι στιγμής: Ο Franco Morbidelli και ο rookie Augusto Fernandez.

Augusto Fernandez

Επόμενο άρθρο »

O Fisichella στην Μύκονο, απών ο Bezzecchi

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Ο Bagnaia ήταν τέλειος, δεν έχασε ούτε μια στροφή από την Παρασκευή»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA