• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Ο Bagnaia ήταν τέλειος, δεν έχασε ούτε μια στροφή από την Παρασκευή»
Οι δηλώσεις του Γιατρού
Νέα 21/08/2023 - 10:52

«Όλοι οι αναβάτες της Ακαδημίας VR46 αποδείχθηκαν ανταγωνιστικοί στην Αυστρία, ο Marini και ο Bezzecchi ήταν τρομακτικοί και ο Vietti κέρδισε και πάλι μετά από μια δύσκολη χρονιά».

Ο Valentino Rossi βρισκόταν στο Red Bull Ring για να παρακολουθήσει στενά τους αναβάτες του και δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του, μετά το τέλος ενός Σαββατοκύριακου που εξελίχθηκε καλά, εκτός από το Σάββατο που πήρε μία κακή τροπή, λόγω μιας σειράς πτώσεων στην αρχή του Αγώνα Sprint.

«Σήμερα ήταν μια υπέροχη μέρα μετά από την χθεσινή απογοήτευση», είπε μέσα από το Αυστριακό paddock. «Ο Marini και ο Bezzecchi θα μπορούσαν να έχουν έναν καλό Αγώνα και να τελειώσουν στις τρεις πρώτες θέσεις, αλλά και οι δύο χτυπήθηκαν, οπότε ήταν σημαντικό να το αντισταθμίσουμε».

Όταν οι αναβάτες της Mooney VR46 κλήθηκαν να εξαργυρώσουν στη συνέχεια την καλύτερη δυνατή απόδοση για τον εαυτό τους, δεν ήταν απροετοίμαστοι.  «Ήταν υπέροχο για την ομάδα μας. Πήραμε τρίτη και τέταρτη θέση, και ο Αγώνας ήταν υπέροχος. Ο Luca και ο Marco ήταν τρομακτικοί. Φέραμε πολλούς βαθμούς στην ομάδα και πήραμε μία θέση στο βάθρο, το οποίο είναι η πρώτη φορά που το καταφέραμε από τότε που ήμουν εδώ. Ήταν ωραίο», συνέχισε, με ενθουσιασμό.

 

Ο Γιατρός δεν έλαβε μόνο καλά νέα από το MotoGP, αλλά και από τη Moto 2, με την επιτυχία του Celestino Vietti στη Moto 2, καθώς επέστρεψε για να το γιορτάσει μετά από 20 χαμένα GP.

«Ο καθένας στην Ακαδημία ήταν ανταγωνιστικός». Ένας Vale που τροφοδοτείται με αδρεναλίνη, καθώς ήταν στην πίστα σαν να το ζούσε από μέσα. «Ο Celestino επέστρεψε μετά από μια δύσκολη χρονιά, ο Morbidelli ήταν γρήγορος και ο Bagnaia ήταν τέλειος. Δεν έχασε ούτε μια στροφή όλο το Σαββατοκύριακο και έτσι ήταν υπέροχος! Το διασκεδάσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό».

Όπως είναι γνωστό ο Valentino Rossi ίδρυσε την Ακαδημία VR|46 εδώ και αρκετά χρόνια, με στόχο αρχικά να προπονείται ο ίδιος σε συνθήκες που θα τον έκαναν ανταγωνιστικό στο Πρωτάθλημα. Σιγά-σιγά η Ακαδημία “άνοιξε” και για Ιταλούς νεαρούς οδηγούς, για να επιτευχθεί το όραμα του Rossi, που ήταν να επιστρέψει η Ιταλία στις νίκες και τα Πρωταθλήματα, μετά από αρκετά χρόνια κυριαρχίας των Ισπανών οδηγών. Πέρυσι το κατάφερε και στη μεγάλη κατηγορία του MotoGP με τον Pecco Bagnaia!



 

Επόμενο άρθρο »

Το GP της Αυστρίας σε αριθμούς

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: ΜotoGP Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA