• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto3 Αγώνας
Τρομερή νίκη του Öncü πάνω στο νήμα!
Νέα 20/08/2023 - 14:42

Τα φώτα έσβησαν στην Αυστρία για τον αγώνα της Moto και ο Daniel Holgado έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση από τη η θέση και κατάφερε να στρίψει πρώτος, με τους Deniz Öncü και Collin Veijer να ακολουθούν. Για τον Jaume Masia (ο οποίος ήταν 4ος), τα πράγματα τελείωσαν πρόωρα,  όταν με 17 γύρους να απομένουν, η Leopard Honda του αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα. 


Ακριβώς πίσω του βρίσκονταν οι David Alonso και Ayumu Sasaki, με τον τελευταίο να χτυπάει ελαφρώς τη μοτοσυκλέτα του Masia, αλλά να καταφέρνει να μείνει όρθιος. Αυτό επέτρεψε στους 3 πρώτους να ανοίξουν μια μικρή διαφορά, αλλά ο Alonso αύξησε τον ρυθμό του και σύντομα αυτός και ο Sasaki ήταν και πάλι στη μάχη του βάθρου. 

 


Ο Holgado διατηρούσε την πρώτη θέση, καθώς οι γύροι μειώνονταν, αλλά με 9 γύρους να απομένουν ο Alonso έκανε την κίνησή του και πέρασε μπροστά στην πρώτη στροφή. Δυστυχώς για τον ίδιο έχασε το μπροστινό αμέσως μετά, στην είσοδο της 2a, έπεσε και εγκατέλειψε τον αγώνα. 


Πλέον 4 αναβάτες βρίσκονταν στη μάχη της νίκης, ο Holgado, o Öncü, o Veijer και ο Sasaki, ο οποίος πέρασε μπροστά με 6 γύρους να απομένουν. Ο Holgado απάντησε αμέσως, αλλά στον τελευταίο γύρο ήταν ο Sasaki που έφτασε πρώτος στα φρένα της 10ης και τελευταίας στροφής. Εκεί ο Holgado έκανε την κίνηση για να περάσει μπροστά, οι 2 αναβάτες αναγκάστηκαν να ανοίξουν λίγο τη γραμμή τους και αυτό έδωσε στον Öncü την καλύτερη έξοδο για την ευθεία εκκίνησης-τερματισμού και τελικά ο Τούρκος αναβάτης πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, για μόλις 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 


Ο Daniel Holgado πήρε τη 2η θέση και 20 πολύ σημαντικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα, με τον Ayumu Sasaki να συμπληρώνει το βάθρο. Ο Collin Veijer πήρε τον καλύτερο τερματισμό της καριέρας του, στην 4η θέση. 


Πιο πίσω, ο Ivan Ortola έδειχνε σε ένα στάδιο ότι θα έφτανε αυτούς τους αναβάτες και θα έμπαινε στη μάχη του βάθρου, αλλά στους τελευταίους γύρους δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό τους και συμβιβάστηκε με την 5η θέση, μπροστά από τον Ricardo Rossi. 


Ένα μεγάλο γκρουπ αναβατών έδινε την μάχη για την 7η θέση, την οποία τελικά κέρδισε ο Ryusei Yamanaka, αφήνοντας πίσω του τους Diogo Moreira, David Muñoz και Stefano Nepa που συμπληρώσαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Μoto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA