• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Enea Bastianini
Νέα 20/08/2023 - 11:25

Ο Enea Bastianini έφτασε στην κορυφή των φύλλων χρόνου κατά το ζέσταμα το πρωί της Κυριακής στο Red Bull Ring για το Αυστριακό Grand Prix. O Ιταλός της Ducati έκανε 1:29.517, το οποίο τον άφησε 113 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από όλους τους υπόλοιπους. Δεύτερος ήταν ο Fabio Quartararo, ο οποίος συνέχισε να έχει καλό ρυθμό όπως όλο το Σαββατοκύριακο με το νέο αεροδυναμικό πακέτο της Yamaha. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Alex Marquez, 255 χιλιοστά πίσω από τον Bastianini. 


O Maverick Vinales έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο και θα ελπίζει σε μια καλύτερη εκκίνηση από την χθεσινή, ενώ πίσω του βρέθηκε ο ομόσταυλός του, Aleix Espargaro. 


O Franco Morbidelli έβαλε και τις 2 Yamaha στην πρώτη δεκάδα, καταλαμβάνοντας την 6η θέση, μπροστά από τον Brad Binder. O Miguel Oliveira έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Marco Bezzecchi και Francesco Bagnaia.


O Jorge Martin είχε μια πτώση στην πρώτη του προσπάθεια να περάσει από την περιοχή της ποινής του μεγάλου γύρου, αλλά επέστρεψε με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα και πέρασε άλλες 2 φορές από εκεί, σε μια προσπάθεια να βρει τον τρόπο να χάσει όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο όταν αναγκαστεί να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα αργότερα.

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: MotoGP Αγώνας Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA