• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto3 KAT
Παρθενική pole position για τον Collin Veijer
Νέα 19/08/2023 - 17:22

Το Σάββατο των κατατακτηρίων του Red Bull Ring θα είναι μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη τόσο στον Collin Veijer όσο και στους Ολλανδούς οπαδούς των MotoGP, καθώς ο αναβάτης της Husqvarna πήρε την παρθενική του pole position και την πρώτη pole position που παίρνει Ολλανδός σε οποιαδήποτε κατηγορία από το 1999!


Το 1:41.486 που έκανε ο Veijer ήταν αρκετά καλό για να κρατήσει πίσω τον Daniel Holgado, που πήρε τη δεύτερη θέση, ενώ την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνει ο Deniz Öncü.


Όπως πάντα, οι μεγάλες αλλαγές ήρθαν με τις τελευταίες προσπάθειες των αναβατών. Ο Daniel Holgado προηγούταν στα τελευταία στάδια, αλλά ο Jaume Masia είχε πολύ καλό ρυθμό. Κάποιες υπερβάσεις των ορίων της πίστας και κάποιοι πιο αργοί αναβάτες που βρέθηκαν στο δρόμο του εμπόδισαν τον Ισπανό από το να πάρει την pole position και με 13 δευτερόλεπτα να απομένουν ο Collin Veijer έκανε την έκπληξη. 


Ο Masia τελικά θα ξεκινήσει από την 4η θέση, μπροστά από τον Jose Antonio Rueda και τον Ricardo Rossi. Στην τρίτη σειρά της εκκίνησης βρίσκεται ο David Alonso, ο οποίος είχε μια πτώση στα τελευταία στάδια που δεν του επέτρεψε να παλέψει για την pole position, o Αyumu Sasaki και ο Joel Kelso, με τον David Muñoz να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA