• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Brad Binder
Νέα 19/08/2023 - 12:23

Στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές των MotoGP το πρωί του Σαββάτου στο Red Bull Ring ο Brad Binder (o οποίος ενανέωσε το συμβόλαιό του με την ΚΤΜ μέχρι το 2026) έφτασε στην κορυφή παρά την πτώση του, κάνοντας 1:29.813. O ταχύτερος των πρώτων ελεύθερων δοκιμών, Johann Zarco έγραψε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, όντας μόλις 25 χιλιοστά πίσω από τον Νοτιοαφρικανό, στο 1:29.838. Tην τριάδα συμλήρωσε ο ταχύτερος των δοκιμών του απογεύματος της Παρασκευής, Marco Bezzecchi, με 1:29.896.


Ακολούθησαν οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της Aprilia, με τον Maverick Vinales να βρίσκεται μπροστά από τον νικητή του Silverstone, Aleix Espargaro. O Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022, Francesco Bagnaia έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο και βρέθηκε μπροστά από τον Αlex Marquez. 


O Luca Marini, ο οποίος θα αναγκαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1 πήρε την όγδοη θέση, μπροστά από τον Fabio Quartararo, ο οποίος συνέχισε την καλή του εμφάνιση με το νέο αεροδυναμικό πακέτο της Yamaha. Την δεκάδα έκλεισε ο Jorge Martin. 


H κορυφαία Honda ήταν ο Marc Marquez στη 12η θέση, με τον 8 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να περνάει και αυτός από τις ΚΑΤ1, καθώς χθες ο γρήγορος γύρος του διακόπηκε από τον Pol Espargaro (ο οποίος τιμωρήθηκε για αυτό με 3 θέσεις ποινή στη σχάρα της εκκίνησης) βρέθηκε στη 12η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: MotoGP ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: Moto3 Τρίτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA