• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto2 Τρίτες Δοκιμές
Νέο ρεκόρ από τον Pedro Acosta
Νέα 19/08/2023 - 11:31

Οι τρίτες ελεύθερες δοκιμές ξεκίνησαν με τον Somkiat Chantra να κρατάει την πρώτη θέση με βάση το χθεσινό του χρόνο. Όμως στα τέλη της περιόδου, ο Pedro Acosta είχε ξεκινήσει μια σοβαρή επίθεση και, παρά το ότι έχασε ένα γρήγορο γύρο λόγω κίτρινης σημαίας, κατάφερε να ξεπεράσει το περσινό απόλυτο ρεκόρ της πίστας, το οποίο κατέβασε περαιτέρω στον αμέσως επόμενο γύρο, κάνοντας 1:33.523. 


Ο Somkiat Chantra βελτιώθηκε και αυτός και ξεπέρασε το παλιό ρεκόρ, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον Acosta, φτάνοντας 293 χιλιοστά πίσω από τον Ισπανό. Την τριάδα συμπλήρωσε ο περσινός νικητής του Red Bull Ring, Ai Ogura, βάζοντας και τις 2 μοτοσυκλέτες της IDEMITSU Honda Team Asia στις πρώτες 3 θέσεις. 


Ο Albert Arenas βελτιωνόταν σε κάθε του προσπάθεια και έφτασε τελικά στην 4η θέση, μπροστά από τον Celestino Vietti. O Jake Dixon έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Filip Salac. 


O Aron Canet πήρε την καρό σημαία στην όγδοη θέση, ενώ ο Manuel Gonzalez παρά τη χθεσινή του σκληρή πτώση ήταν στην πίστα και κατέλαβε την ένατη θέση. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Zonta Van Der Goorbergh.


O Tony Arbolino είχε μια γρήγορη πτώση στην 7η στροφή και δεν ξαναβγήκε στην πίστα, αλλά ο χθεσινός του χρόνος ήταν αρκετά καλός για να του δώσει την απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2. Μαζί με τους 11 προαναφερθέντες αναβάτες, στις ΚΑΤ2 περνάνε απευθείας οι Fermin Aldeguer, Sam Lowes και Alonso Lopez.

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Moto3 Τρίτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: «Η Honda φαίνεται να με θέλει περισσότερο από την Ducati»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA