• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: «Η Honda φαίνεται να με θέλει περισσότερο από την Ducati»
Νέα 18/08/2023 - 22:00

Ο Γάλλος άνοιξε για άλλη μια φορά τη συζήτηση για το μέλλον του, μιλώντας στο Canal+ στο GP της Αυστρίας

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, φαινόταν ότι το μέλλον του Johann Zarco ήταν ασφαλές στις τάξεις της ομάδας Prima Pramac Racing. Ο Γάλλος έχει απολαύσει τέσσερις γόνιμες σεζόν στην Ducati, κερδίζοντας 13 βάθρα από την ένταξή του το 2020, τέσσερα από τα οποία έχουν έρθει στην τρέχουσα περίοδο και τόσο ο αναβάτης όσο και η ομάδα έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για την εργασιακή σχέση τους.

Ωστόσο, όπως λένε, όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν και φαίνεται ότι αυτό μπορεί να συμβεί νωρίτερα στην περίπτωση του Zarco, σύμφωνα με τα τελευταία σχόλιά του. Οι φήμες για αλλαγή στην LCR Honda ακούστηκαν για πρώτη φορά στο Βρετανικό GP πριν από ένα δεκαπενθήμερο και το #5 απέτυχε να τις ακυρώσει λέγοντας ότι «θα ήταν περήφανος» αν οδηγούσε με την Ιαπωνική ομάδα. Ο Zarco έχει πλέον αναζωπυρώσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον για το θέμα αυτό, σε μια συνέντευξη στο Γαλλικό κανάλι Canal+, πιστεύοντας ότι οι πιθανοί διεκδικητές του έχουν μεγαλύτερη επιθυμία για να τον εντάξουν στην ομάδα τους σε σχέση με την τωρινή του ομάδα.

«Η Honda φαίνεται να με θέλει περισσότερο από την Ducati. Αλλά επίσης, η Ducati έχει καλή απόδοση με μια υπέροχη μοτοσυκλέτα, οπότε θα μπορούσα να κάνω κι εγώ αυτή την επιλογή, για να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην κορυφή».

Ο Zarco λέει επίσης ότι υπήρξαν ελάχιστες συζητήσεις από το βρετανικό GP: «Ξέραμε ότι μεταξύ Σίλβερστοουν και Αυστρίας δεν θα υπήρχαν πολλές συζητήσεις, οπότε θα δούμε τι θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο».

«Δεν ανησυχώ. Σε κάθε περίπτωση, θα έχω την επιλογή, κάτι που είναι καλό».

Η απόφαση του Zarco είναι φαινομενικά το κλειδί για το μέλλον πολλών άλλων αναβατών. Η Ducati έχει να διαθέσει τέσσερις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες το 2024, δύο εκ των οποίων φυσικά θα είναι με την εργοστασιακή ομάδα, ενώ η Prima Pramac Racing είναι υποχρεωμένη να έχει και αυτή άλλες δύο. Με τον αναβάτη της Mooney VR46, Marco Bezzecchi, να θέλει επίσης μία εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, θα μπορούσε να ανοίξει η πόρτα στον Ιταλό, αν ο Zarco μετακομίσει στη Honda. Αυτό, με τη σειρά του, θα επέτρεπε επίσης στον Franco Morbidelli να ολοκληρώσει τη φημολογούμενη επιστροφή του στην ομάδα της VR46 αφού αυτός και η Monster Energy Yamaha αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Moto2 Τρίτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: MotoGP Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA