• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto2 Δεύτερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Pedro Acosta
Νέα 18/08/2023 - 16:38

Οι δεύτερες δοκιμές ξεκίνησαν δραματικά για την Moto2 στο Red Bull RIng, καθώς στα 5 πρώτα λεπτά ο Manuel Gonzalez είχε μια σκληρή πτώση στην 4η στροφή και η μοτοσυκλέτα του έφτασε και χτύπησε τους αερόσακους, αναγκάζοντας τις κόκκινες σημαίες να βγουν μέχρι να αλλάξει ο αερόσακος. 


Όταν οι αναβάτες βγήκαν και πάλι στην πίστα, ο χρόνος του Somkiat Chantra από το πρωί έμεινε στην κορυφή μέχρι σχεδόν το τέλος, όταν ο Pedro Acosta έκανε 1:34.050, φτάνοντας στην κορυφή. O Chantra κράτησε τη 2η θέση στους συνδυασμένους χρόνους, όμως στους χρόνους των δεύτερων δοκιμών τη 2η θέση πήρε ο ομόστυαλός του, Ai Ogura, με τον Jake Dixon να συμπληρώνει την τριάδα. 


Ο Tony Arbolino βελτιωνόταν καθόλη τη διάρκεια των δεύτερων δοκιμών και πήρε τελικά την 4η θέση, ενώ την ίδια βελτίωση έδειξε και ο Celestino Vietti, ο οποίος κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την 5η θέση. 


Ο Chantra θα έκανε τον 6ο καλύτερο απογευματινό χρόνο, μπροστά από τον Aron Canet που βελτιώθηκε πολύ από το πρωί. Ο νικητής του Silverstone, Fermin Aldeguer, έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alonso Lopez και Sergio Garcia. 

 

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: MotoGP Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA