• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μηχανοκίνητος και Κλασσικός Αθλητισμός θρηνούν την απώλεια του Σταύρου Τριντή
Νέα 16/08/2023 - 11:48

“'Έφυγε” μετά από πέντε μήνες μάχη με τα σοβαρά τραύματα που έγιναν ως αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος, ο Πρωταθλητής Σταύρος Τριντής, που διέπρεπε στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, αλλά και στον Κλασσικό, αφού ήταν αθλητής στίβου και από το 2000 και μετά ήταν ο φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ομάδας Στίβου, έχοντας βοηθήσει μέσα από τη δουλειά του εκατοντάδες αθλητών.

Το ξεκίνημα της αγωνιστικής του καριέρας στη μοτοσυκλέτα έγινε όταν ένας παλιότερος οδηγός σε ένα track day στις Σέρρες είδε το ταλέντο του Σταύρου και τον προέτρεψε να ασχοληθεί με τους Αγώνες. Η παιδεία ως αθλητής του Στίβου του επέτρεψε γρήγορα να αποκτήσει τις δεξιότητες που χρειάζεται η αγωνιστική μοτοσυκλέτα και να ενταχθεί στην οικογένεια των Αγώνων Ταχύτητας. Το αποκορύφωμα ήρθε το 2018 όταν αναδείχθηκε Πρωταθλητής της κατηγορίας Supersport και συνέχισε τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, πριν περάσει στα Superbike που θα αγωνιζόταν και φέτος. 

Παράλληλα στη δουλειά του για την Εθνική Ομάδα Στίβου, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους τους αθλητές και τους ανθρώπους της ομάδας και στις ελεύθερες ώρες του είχε βοηθήσει στον τομέα της φυσικοθεραπείας και πολλούς αθλητές του μηχανοκίνητου. 

Τον περασμένο Μάρτιο στην προσπάθεια να αποφύγει έναν μεγάλης ηλικίας πεζό που είχε περάσει το δρόμο με κόκκινο για τους πεζούς, έπεσε και κτύπησε έχοντας σοβαρό τραυματισμό. Έδωσε τον ύστατο Αγώνα του πέντε μήνες σε νοσοκομεία, χειρουργεία και προσπάθεια αποκατάστασης, αλλά έχασε τη μάχη και “έφυγε” για το μεγάλο ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων. 

Στα 47 του, άφησε πίσω δύο παιδιά και την οικογένεια του, τους οποίους στέλνουμε τα συλλυπητήρια.

Θα τον θυμόμαστε με το ωραίο του χαμόγελο και τη δίψα του για μοτοσυκλέτα.

Καλό ταξίδι Σταύρε!!!

Αυτή η φωτογραφία του άρεσε πολύ!
Αυτή η φωτογραφία του άρεσε πολύ!
Με τον Alex De Angelis στις Σέρρες
Με τον Alex De Angelis στις Σέρρες
Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Δημήτρη Διατσίδη
Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Δημήτρη Διατσίδη

Επόμενο άρθρο »

Watanabe: «Η Honda θα δώσει στον Marquez μία νικητήρια μοτοσυκλέτα»

« Προηγούμενο άρθρο

Η σκηνή έχει στηθεί! Ποιος θα πρωταγωνιστεί στην πίστα Red Bull Ring;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα