• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tύχη 'βουνό' για Biaggi και στο 2o σκέλος
Η Aprilia εκμεταλεύεται την καλή απόδοση και την τύχη και κάνει το 1-2 με Biaggi και Camier
Νέα 01/06/2010 - 12:30

Από την Pole position ξεκίνησε και στο δεύτερο σκέλος ο Carlos Checa με την Althea Ducati και αμέσως οδήγησε την κούρσα, έχοντας πίσω του τον Max Biaggi με την Alitalia Aprilia και πολύ σύντομα κτίζει μια μικρή διαφορά, που του χαρίζει μια μικρή έστω ‘ανάσα’ από τον Ιταλό.

 

Και εκεί που φαίνεται πλέον ότι η νίκη του ανήκει, στη μέση περίπου του αγώνα , τον προδίδει κα πάλι η Ducati! Αφήνοντας τον Biaggi να οδηγεί ανενόχλητος τον αγώνα και να φτάνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και στο πρώτο σκέλος και μάλιστα τώρα πού νωρίτερα!

 

Λίγο πιο πίσω στην τρίτη θέση ο Troy Corser με την ΒΜW , έδωσε γρήγορα την θέση του στον LeonCamier με το δεύτερο Alitalia Aprilia, που αργότερα υπέκυψε στη πίεση του Cal Crutchlow με τηνYamaha.

 

Η τύχη του Biaggi όμως δεν είχε τέλος στο δεύτερο σκέλος στο Miller, όταν ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία και μεγαλύτερος του αντίπαλος Leon Haslam με την Suzuki ,έκανε μια πολύ κακή εκκίνηση που τον έριξε στην 10η θέση. Στην προσπάθεια του να καλύψει το χαμένο έδαφος και αφού προσπερνούσε τον έναν μετά τον άλλον τους αναβάτες που προηγούνταν, ένα high siding τον έστειλε στην αμμοπαγίδα.στον ίδιο γύρο που εγκατέλειψε και ο Checa. Διπλό λοιπόν το όφελος για τον Biaggi που και την πρώτη θέση παίρνει και πάλι ανέλπιστα και ο Haslam χάνει πολλούς πόντους στο κυνήγι του τίτλου, χαρίζοντας ταυτόχρονα στον Ιταλό και την πρώτη θέση στην βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso:3ος στoυς βαθμούς πριν το Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

VIDEO: Συνέντευξη Colin Edwards

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα