• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο βάθρο ο Αλέξης Παπαγεωργίου στην Ριέκα
1ος στη βαθμολογία του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU
Νέα 10/08/2023 - 11:51

Ο Αλέξης Παπαγεωργίου συνεπής στις υποχρεώσεις του βρέθηκε μαζί με την ομάδα του zen1one racing στην ιστορική πίστα της Κροατίας Rijeka Grobnik για τον 7ο και 8ο αγώνα του Βαλκανικού και Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

Η πίστα υποδέχτηκε όλους τους αγωνιζόμενους με δύσκολες καιρικές συνθήκες θέλοντας να φέρει τις ομάδες στο όριο τους. Ο Αλέξης Παπαγεωργίου και η ομάδα του όμως έχοντας πλέον αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται κατακτώντας ήδη μια φορά το Πρωτάθλημα δεν έδωσαν περιθώρια στον ανταγωνισμό και κατάφεραν μια 4η θέση γενικής κατάταξης στις Κατατακτήριες Δοκιμές για την εκκίνηση του αγώνα του Σαββάτου και της Κυριακής.

Ο αγώνας του Σαββάτου όπως και της Κυριακής διεξήχθη κάτω από βροχερές και απρόβλεπτες συνθήκες που θα επηρέαζαν όποιον δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος. 

Η ομάδα και ο οδηγός απόλυτα συγκεντρωμένοι προέβλεψαν και τις δύο μέρες και προετοιμάστηκαν κατάλληλα πετυχαίνοντας δύο δεύτερες και δύο τρίτες θέσεις στο Ευρωπαϊκό και Βαλκανικό πρωτάθλημα αντίστοιχα, δείχνοντας πλέον ότι τους ανήκει μόνιμα μια θέση στο βάθρο. Με αυτά τα αποτελέσματα κατατάσσονται στη πρώτη θέση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU. 

Η ομάδα την Δευτέρα στην επιστροφή, έκανε δοκιμές στη πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP και WSBK καταφέρνοντας με την Yamaha R6 να κάνουν χρόνους μέσα στους πρώτους 10 από τους 250 συμμετέχοντες μαζεύοντας πολύτιμα δεδομένα για τους μελλοντικούς στόχους της. 

Ραντεβού της ομάδας για τον 9ο και 10ο αγώνα στης 2 και 3 Σεπτεμβρίου στο Pleven της Βουλγαρίας.

Επόμενο άρθρο »

Ο Quartararo προειδοποιεί τη Yamaha: «Δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία»

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bastianini αποκαλεί την Ducati GP23 «τσόπερ» σε σχέση με του '22

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα