• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2ος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU στην Ριέκα ο Ντίνος Μαυρόπουλος
Νέα 08/08/2023 - 13:02

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Alpe Adria είχε Αγώνα το Σαββατοκύριακο που πέρασε, μαζί με τον Βαλκανικό Πρωτάθλημα BMU, όπως γίνει και τον περασμένο μήνα στην Τσεχία. Τώρα η περίφημη πίστα της Ριέκα στο Grobnik φιλοξένησε τους δύο Αγώνες της κατηγορίας Supersport 300 (SSP300), στην οποία συμμετείχε και ο Πρωταθλητής Βαλκανίων το 2022, ο 14χρονος Ντίνος Μαυρόπουλος, με την Yamaha R3 της Ακαδημίας ARP. 

To δελτίο τύπου της ομάδας μας δίνει τη σχετική πληροφόρηση:

Το Σάββατο 5 Αυγούστου καταφέραμε μια 2η θέση στο BMU και 7η γενικής στο Alpe Adria στο Grobnik . Οι καιρικές συνθήκες ήταν απρόβλεπτες και με πολλές αλλαγές στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας καθώς μέχρι τα τελευταία 10 λεπτά δεν γνωρίζαμε αν θα είναι βρόχινος ή μη ο αγώνας. Ωστόσο αποφασίσαμε την τελευταία στιγμή να κάνουμε τον αγώνα με στεγνά λάστιχα. Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας με πολλές μάχες και προσπεράσεις καθώς ήμασταν 6 οδηγοί που αλλάζαμε συνεχώς θέσεις. 

Την Κυριακή Ολοκληρώθηκε και ο 8ος αγώνας του Βαλκανικού πρωταθλήματος υπό βρόχινες συνθήκες. Το warm up ήταν υπό στεγνές συνθήκες και περίπου μισή ώρα πριν τον αγώνα ξεκίνησε να βρέχει, με αποτέλεσμα να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις ξανά της μοτοσυκλέτας από στεγνό σε βρόχινο. 

 

ΝΤΙΝΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – 2ος BMU

“Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας καταφέρνοντας να κατακτήσω τη 2η θέση στο BMU και 4η γενικής. Επόμενος αγώνας στο Pleven της Βουλγαρίας. 

Ευχαριστώ την ομάδα, τους χορηγούς μου και όσους με στηρίζουν”.

 

@arp_academy  @yamahamotorgreece @yamaha_racing_hellas @intramoto  @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodynamicsgr @motod1rect @motodiktio @alpinestars @shark_helmets @pirelli @dnafilters @extraproducts.tasoulis @yamaha_spiliotis1_official @mouratisgp @lyopayofficial @greekmadness_@nikos9295 @solid.lift @panagiotopoulos

Επόμενο άρθρο »

Ο Bastianini αποκαλεί την Ducati GP23 «τσόπερ» σε σχέση με του '22

« Προηγούμενο άρθρο

Μοτέρ ή αεροδυναμική; Ο Quartararo λέει μοτέρ! Έχει δίκιο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα