• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK, Toprak: φουσκάλα και έκρηξη στο λάστιχο
Νέα 31/07/2023 - 10:18

Ο Alvaro Bautista ήταν λίγα μέτρα πίσω από τον Toprak Razgatlioglu όταν ο δεύτερος έπεσε στην έξοδο της στροφής 2 της πίστας του Most. Ο Ισπανός χαρακτήρισε την πτώση περίεργη, καθώς έγινε στην έξοδο της στροφής και χωρίς προφανή λόγο. Οι φωτογραφίες έδειξαν το λάστιχο να ξεζαντάρει και φυσικά ο Τούρκος Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε. 

Στην ανάλυση που έγινε στο ελαστικό φάνηκε ότι υπήρξε μια φουσκάλα, η οποία οδήγησε στην έκρηξη του ελαστικού εκείνη τη στιγμή, που έχασε βέβαια όλο τον αέρα και έφυγε από τη θέση του στη ζάντα, προκαλώντας την πτώση που φάνηκε από τα μακρινά πλάνα σαν ένα highside από απότομο άνοιγμα του γκαζιού υπό κλίση.

“Ήταν κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ. Ειλικρινά δεν κατάλαβα το πότε έγινε. Δεν μου άρεσε καθόλου γιατί μπορούσα να κερδίσω και αντ' αυτού έπεσα. Πιθανώς “καταναλώνουμε” περισσότερο λάστιχο από τις Ducati, αλλά στο παρελθόν έχω κερδίσει με την γόμα SC0. Αλλά έτσι πήγε και δεν μπορούσα να κάνω κάτι”, είπε ο Toprak.

“Σήμερα ήμουν ήρεμος και άνετος γιατί ήξερα τη δυναμική μου. Ο Alvaro ήταν πολύ δυνατός στην ευθεία, αλλά εγώ ήμουν πολύ ανταγωνιστικός στα φρένα και όλες τις φορές φρέναρα καλύτερα από αυτόν. Αυτή τη φορά ήμουν άτυχος”, συμπλήρωσε για το ότι έχασε μια διαφαινόμενη νίκη και την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο στη μα΄χη για τον Τίτλο του 2023.

Επόμενο άρθρο »

WorldSSP300, Γιάννης Περιστεράς: ο απόηχος της επιτυχίας στην Τσεχία

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSSP300 Most: Πρόβλημα ρυθμίσεων στη βροχή για τον Γιάννη Περιστερά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα