• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρομερός ο Ντίνος Mαυρόπουλος #31, με δύο νίκες στην Τσεχία
Νέα 19/07/2023 - 19:16

Στην γνωστή και από το MotoGP πίστα του Brno στην Τσεχία, έγινε ο Αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Alpe Adria και μαζί του Βαλκανικού Πρωταθλήματος BMU. Στην κατηγορία SSP300 ο περσινός Πρωταθλητής Βαλκανίων, ο 14χρονος Ντίνος Μαυρόπουλος συμμετείχε με την Yamaha R3 της ARP Academy. 

Το Σάββατο ή αγωνιστική ημέρα ξεκίνησε με αρκετή πίεση, καθώς το πρωί δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις Κατατακτήριες Δοκιμές, λόγω βλάβης του σασμάν στον πρώτο γύρο. Έτσι ξεκίνησε από την 26η θέση (την τελευταία) και κάνοντας πάρα πολλά προσπεράσματα τερμάτισε στην 7η γενικής κατηγορίας και την 1η για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. 

“Την Κυριακή δοκιμάζοντας κάποιες αλλαγές που κάναμε στην μοτοσυκλέτα με τα δεδομένα του αγώνα του Σαββάτου, στο Ζέσταμα αισθανόμουν ακόμα καλύτερα. Στον αγώνα ξεκίνησα από την 26η θέση του grid (λόγω της μη συμμετοχής μου στις Κατατακτήριες), και κατάφερα να τερματίσω 9ος γενικής και 1ος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που με τις αλλαγές που έκανε κατάφερα να βελτιώσω το χρόνο μου αλλά και να κατακτήσω την πρώτη θέση και τις δύο μέρες κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς για τη διατήρηση της πρώτης θέσης στο Πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τους χορηγούς μου και όσους με στηρίζουν”, είπε ο νεαρός οδηγός, που και πάλι εντυπωσίασε με το οδηγικό του στυλ.

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι:

@arp_academy   @yamahamotorgreece @yamaha_racing_hellas @intramoto   @sambacoffeeroasters @motoholicsgr @motodynamicsgr @motod1rect @motodiktio @alpinestars @shark_helmets @pirelli @dnafilters @extraproducts.tasoulis @yamaha_spiliotis1_official @mouratisgp @lyopayofficial @greekmadness_ @nikos9295 @solid.lift @panagiotopoulos

Επόμενο άρθρο »

;Η BMW Motorrad Motorsport χαράζει πορεία για το μέλλον ...προς το MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

"Μία εκπληκτική εκδήλωση!": Το MotoGP™ στο Goodwood Festival of Speed

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα