• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Mir δεν ψάχνει άλλη ομάδα για το 2024
Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Paco Sanchez
Νέα 30/06/2023 - 10:55

Ο Joan Mir έχει μια πρώτη σεζόν με τη Repsol Honda στην οποία δυσκολεύεται να είναι ανταγωνιστικός - μια κατάσταση που επεκτείνεται και στους άλλους αναβάτες της RC213V, συμπεριλαμβανομένου του Marc Márquez. Ωστόσο, ο Paco Sanchez (ο μάνατζερ του Mir) δεν αναζητά νέο προορισμό το 2024.

Η AS ρώτησε τον Sanchez για το αν σκοπεύει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020 να αποχωρήσει από τον Ιάπωνα κατασκευαστή μετά τη φετινή σεζόν. Αυτή η λύση απορρίφθηκε ξεκάθαρα από τον Sanchez, ο οποίος ανέφερε:

"Όχι. Ο στόχος είναι να ολοκληρώσουμε το συμβόλαιο με τη Honda (μέχρι το τέλος του 2024) και να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτή τη μοτοσυκλέτα ανταγωνιστική. Δεν είναι εύκολη αποστολή. Υπήρξαν μερικοί σπουδαίοι αναβάτες στη Honda όλα αυτά τα χρόνια, όπως ο Jorge Lorenzo, ο Pol Espargaro, ο Alex Márquez και ο Dani Pedrosa στα τελευταία του χρόνια, όλοι τους περνούσαν δύσκολα. Ακόμη και ο Marc Marquez δυσκολεύτηκε να κερδίσει, γιατί κέρδιζε με έναν απίστευτο αριθμό πτώσεων".

Πέρα από τις δυσκολίες που περνάει αυτή τη στιγμή η Honda, o Sanchez ανέφερε ως πηγή προβλημάτων και πτώσεων την νέα μορφή του Σαββατοκύριακου Grand Prix, η οποία επιφέρει παραπάνω πίεση στους αναβάτες.


"Αυτή η μορφή συνθλίβει τους αναβάτες σωματικά και ψυχολογικά. Μπορώ να σας πω για τους Pol Espargaro, Miguel Oliveira ή Enea Bastianini, οι οποίοι δεν είναι στη Honda και ήταν ή βρίσκονται στο σπίτι λόγω τραυματισμού".


"Λόγω της νέας μορφής του Σαββατοκύριακου οι αναβάτες βρίσκονται υπό τρομερή πίεση από το πρώτο λεπτό. Τα στατιστικά είναι εκεί. Δεν είναι δική μου σκέψη αλλά πραγματικότητα. Δεν έχω δει ποτέ Πρωτάθλημα με το επίπεδο των τραυματισμών που βλέπω φέτος".

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλη χαρά έδωσαν στον Γιάννη Κορολόγο τα μέλη του Tmax Hellas

« Προηγούμενο άρθρο

Η Pirelli αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών για τις κατηγορίες Moto2 και Moto3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA