• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Binder: Nιώθω τελείως ηλίθιος
Που έκανα το ίδιο λάθος 2 φορές
Νέα 25/06/2023 - 21:20

Χάνοντας το βάθρο του αγώνα Sprint για υπέρβαση των ορίων πίστας στον τελευταίο γύρο, ο Brad Binder έκανε το ίδιο λάθος στον τελευταίο γύρο του Grand Prix της Κυριακής στο Assen.

Για άλλη μια φορά, ο Binder άγγιξε μόνο λίγα χιλιοστά από την απαγορευμένη πράσινη περιοχή στο εξωτερικό της 8ης στροφής, καθώς προσπάθησε να κρατήσει πίσω του τους Aleix Espargaro και Jorge Martin, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να τον δει να υποβιβάζεται από την τρίτη στην τέταρτη μετά την καρό σημαία.


"Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά σήμερα - μέχρι τον τελευταίο γύρο. Και για αυτό λυπάμαι πολύ, εξαιρετικά για την ομάδα μου γιατί της αφαίρεσα δύο βάθρα", είπε ο Binder. "Έκαναν εξαιρετική δουλειά, έκαναν τεράστια προσπάθεια και λυπάμαι που έκανα αυτό το λάθος".


"Δεν ήξερα ότι το είχα αγγίξει καν (το πράσινο). Τότε είδα την τηλεόραση και σκέφτηκα: «Πώς το έκανα ξανά;» Τέλος πάντων, ό,τι έγινε έγινε. Το ακούμπησα ξανά ίσως για κάνα δυο χιλιοστά".


"Οι κανόνες είναι κανόνες. Αισθάνομαι εντελώς ηλίθιος που το έκανα πάλι! Θα προσπαθήσω να το επανορθώσω στο Silverstone".

Ο Binder είχε επιλέξει το μαλακό πίσω ελαστικό για να μετριάσει το πλεονέκτημα πρόσφυσης που είχε η Ducati των Marco Bezzecchi και Francesco Bagnaia το Σάββατο.

"Είχα μια εξωπραγματική εκκίνηση και μετά προτεραιότητά μου ήταν να προστατεύσω τη δεξιά πλευρά του ελαστικού", εξήγησε. "Κάναμε εξαιρετική δουλειά προσπαθώντας να κάνουμε το ελαστικό να κρατήσει και, για να είμαι ειλικρινής, είναι η πρώτη φορά που μπόρεσα να φορέσω πιο μαλακό ελαστικό στο πίσω μέρος από οποιονδήποτε άλλο. Γιατί δεν είναι το πιο δυνατό μου σημείο ως αναβάτης".

"Έτσι είμαι περήφανος για αυτό το μικρό επίτευγμα. Αλλά θα ήταν ωραίο να είχα δύο βάθρα σίγουρα".

Επόμενο άρθρο »

Bezzecchi: Φοβόμουν ότι θα χάσω το βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: MotoGP Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα