• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπόνοια της Honda ότι θα αφήσει τον Marquez να φύγει στο τέλος της χρονιάς
Αν ο ίδιος το επιθυμεί
Νέα 25/06/2023 - 15:37

Ο Alberto Puig προέβη σε κάποια "αποκαλυπτικά" σχόλια, λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ο Marc Marquez δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα του Assen.


"Έχουμε συμβόλαιο, αλλά κάθε άτομο είναι ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του", είπε ο Puig. "Και η Honda δεν είναι μια εταιρεία που θέλει να έχει ανθρώπους που δεν χαίρονται που βρίσκονται στη Honda".

"Λοιπόν, φυσικά έχουμε συμβόλαιο, αλλά η Honda σέβεται πολύ τον Marc. Θέλω να πιστεύω ότι [θα μείνει] με βάση το συμβόλαιο, αλλά δεν έχω [μαγικό ραβδί]".

Ερωτηθείς για τα τελευταία σχόλια του Puig, ο ίδιος ο Marquez δεν θα ασχοληθεί με τα μελλοντικά του σχέδια.

"Λοιπόν τώρα βρίσκομαι σε μια μεγάλη στιγμή και δεν μπορώ να το σκεφτώ αυτό", είπε ο Ισπανός. "Δεν μπορείς να αποφασίσεις πράγματα για το μέλλον σου όταν είσαι σε τέτοια κατάσταση. Αυτόν τον ενάμιση μήνα πρέπει να ξαναφτιάξω το σώμα μου και την ψυχική μου κατάσταση".

"Είμαι σε μια από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου. Αλλά είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε μια από τις καλύτερες στιγμές της προσωπικής μου ζωής, με μια πολύ καλή ομάδα γύρω μου. Όλα είναι σταθερά και αυτό βοηθάει πολύ".

 

"Λοιπόν τώρα πρέπει να σκεφτώ, να μιλήσω με τους ανθρώπους μου… και μετά πρέπει να οδηγήσω ξανά τη μοτοσυκλέτα. Θα προσπαθήσω να ξεκινήσω στο Silverstone με την ίδια δέσμευση όπως στο Portimao. Προφανώς θα υπάρξει διαφορετική προσέγγιση, αλλά η ίδια δέσμευση".

Ο Marquez και ο Puig συμφώνησαν ότι ήταν απόφαση του αναβάτη να μην αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα.

"Χθες γύρω στις οκτώ ή εννιά το βράδυ ο πόνος αυξήθηκε πραγματικά", είπε ο Marquez. "Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και τότε ήταν που αποφάσισα ότι δεν μπορούσα να αγωνιστώ σήμερα".

"Σήμερα το πρωί πήγα στο ιατρικό κέντρο για να τους πω ότι δεν μπορούσα να αγωνιστώ. Και αποδείχθηκε ότι το πλευρό μου έχει σπάσει".

Επόμενο άρθρο »

Assen: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Moto2 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα