• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto2 KAT
Pole Position για τον Alonso Lopez
Νέα 24/06/2023 - 16:10

Ο Alonso Lopez κατέκτησε την pole position της Moto2 στο Assen, καθώς σημείωσε 1:34.247 κερδίζοντας τον Jake Dixon μόλις 0,009 δευτερόλεπτα. Ο Ai Ogura κατέχει το απόλυτο ρεκόρ γύρου μετά τις ΕΔ3, και ο Ιάπωνας αναβάτης πήρε την 3η θέση στις κατατακτήριες, ολοκληρώνοντας την πρώτη σειρά της εκκίνησης. 

Ο Dixon έθεσε το πρώτο σημείο αναφοράς και παρέμενε στην πρώτη θέση, αλλά ένας δυνατός γύρος από τον Lopez στα τελευταία λεπτά στέρησε από τον Βρετανό την pole position στο Assen. Μια πτώση από τον Aron Canet έφερε τις κίτρινες σημαίες στον τομέα 1, στα τελευταία στάδια, κάτι που σημαίνει ότι οι αναβάτες της Μoto2 δεν ήταν σε θέση να απειλήσουν τον χρόνο του Lopez.

Ο ομόσταυλος του Alonso Lopez,  Fermin Aldeguer, ηγείται της 2ης σειράς, κάνοντας τον 4ο καλύτερο χρόνο με τον Sam Lowes και τον Pedro Acosta να τον συνοδεύουν. Ο Somkiat Chantra θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση της τρίτης σειράς μπροστά από τον Albert Arenas και τον Celestino Vietti, με τον επικεφαλής του Πρωταθλήματος, Tony Arbolino, να ολοκληρώνει την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Assen: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Moto3 ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα