• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Moto3 ΚΑΤ
Παρθενιική Pole Position και νέο ρεκόρ γύρου για τον David Muñoz
Νέα 24/06/2023 - 15:53

Ο David Muñoz σόκαρε τα paddock, κάνοντας 1:34.181 για να πάρει την παρθενική του pole position στο Motul TT Assen για 0,291 δευτερόλεπτα. Ο Joel Kelso έκανε ένα μεγάλο βήμα στην απόδοσή του, κατακτώντας τη 2η θέση, με τον Riccardo Rossi να ολοκληρώνει την πρώτη 3άδα. Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Daniel Holgado, δεν κατάφερε να περάσει από τις ΚΑΤ1 και μάλιστα έκανε τον πιο αργό γύρο και αύριο θα ξεκινήσει τον αγώνα από την τελευταία θέση.


Αυτή η απόδοση του Holgado έδωσε την τέλεια στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου να κάνουν την διαφορά, με τον Jaume Masia να ανεβαίνει στην κορυφή των ΚΑΤ2 μετά τους πρώτους γύρους. Σύντομα ξεπεράστηκε όμως από τον Ayumu Sasaki, ενώ στη δεύτερη θέση σκαρφάλωσε ο Deniz Öncü. Οι χρόνοι συνέχισαν να πέφτουν καθώς ο David Muñoz έκανε τον γύρο της ζωής του για να κάνει νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου, ενώ ο Masia έπεσε στην τελευταία του προσπάθεια. 


Ο Joel Kelso και ο Ricardo Rossi συμπληρώνουν την πρώτη σειρά της εκκίνησης, με τον Sasaki να περιορίζεται στην 4η θέση. 


Μαζί του στη 2η σειρά της εκκίνησης θα είναι ο Deniz Öncü και ο Stefano Nepa. Ο Kaito Toba πήρε την 7η θέση, μπροστά από τον Masia. Ο Colin Veijer πήρε την τελευταία θέση στην τρίτη σειρά, με τον Romano Fenati να ολοκληρώνει την πρώτη 10άδα.

Επόμενο άρθρο »

Assen: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα