• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: MotoGP ΕΔ1
3 δέκατα μπροστά ο Bezzecchi
Νέα 23/06/2023 - 13:13

Οι ΕΔ1 της μεγάλης κατηγορίας ξεκίνησαν και οι αναβάτες των MotoGP πήραν την πρώτη τους γεύση από τον "Καθεδρικό της Ταχύτητας", την πίστα του Assen. Ο Marco Bezzecchi έκανε μια σειρά γρήγορων γύρων, που είδαν τον Ιταλό να σημειώνει 1:32.246 για να πάρει την 1η θέση. Το Assen είδε τον αναβάτη της VR46 να ανεβαίνει το πρώτο του βάθρο στο MotoGP το 2022 καθώς κατέλαβε τη 2η θέση μπροστά από τον Maverick Viñales και ήταν ο Ισπανός που ήταν ξανά στην ουρά του καθώς ο αναβάτης της Aprilia ολοκλήρωσε τις ΕΔ1 0,314 δευτερόλεπτα πίσω από τον Bezzecchi, στη 2η θέση. Ο Alex Marquez δείχνει επίσης δυνατός μετά τις ΕΔ1 καθώς ξεκινά το Σαββατοκύριακο του με την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Ο Johann Zarco είχε μια πτώση στις ΕΔ1, αλλά μια καλή πορεία μετά από αυτό, τον οδήγησε στην 4η θέση. Ο Fabio Quartararo απείλησε κατά καιρούς τους κορυφαίους 3 και τελικά συμπλήρωσε την πρώτη 5άδα, καθώς η γρήγορη φύση της πίστας Assen ταίριαζε στο ζευγάρι Quartararo/Yamaha. Το μεγάλο τεστ για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021 θα είναι αν αυτός και η ομάδα του θα καταφέρουν να διατηρήσουν έναν καλό ρυθμό όλο το Σαββατοκύριακο.


Ο Luca Marini δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του ομόσταυλού του και τερμάτισε στην 6η θέση, 0,635 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή, μπροστά από τον Takaaki Nakagami που ήταν έβδομος.


Με τον Bezzecchi να δείχνει δυνατός στην κορυφή των χρονικών φύλλων, η πίεση είναι έντονη για τους δύο αντιπάλους του στο κυνήγι του τίτλου, Francesco Bagnaia και Jorge Martin. Ο Martin βρίσκεται 0,842 δευτερόλεπτα μακριά από τον Bezzecchi στην 8η θέση και ο Bagnaia δυσκολεύτηκε να βρει την τέλεια ρύθμιση για την εργοστασιακή Ducati του και επί του παρόντος βρίσκεται εκτός ΚΑΤ2, στη 12η θέση.


Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jack Miller και Aleix Espargaro, ενώ ο Marc Marquez βρέθηκε στην 21η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Assen: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

​Τα MICHELIN Power Slicks στην ιστορική πίστα του Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA