• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marc Marquez απαντάει στις φήμες της αποχώρησής του από τη Honda
Νέα 22/06/2023 - 18:29

Ο Marc Marquez αποχώρησε από το γερμανικό Grand Prix του περασμένου Σαββατοκύριακου έχοντας υποστεί πέντε πτώσεις σε ένα Grand Prix που θεωρήθηκε το ναδίρ της σχέσης Honda/Marquez.


Ο  8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με τη Honda για έναν ακόμη χρόνο, αλλά τα γεγονότα στη Γερμανία έχουν προκαλέσει συζήτηση σχετικά με την πιθανότητα ο Ισπανός να αποχωρήσει ένα χρόνο νωρίτερα.

Όταν ρωτήθηκε από το motogp.com για το μέλλον του το 2024 την Πέμπτη στο Grand Prix της Ολλανδίας, ο Marquez είπε: "Αν είμαι εδώ, είναι επειδή η αφοσίωσή μου στη Honda είναι μέγιστη και θέλω να συνεργαστώ μαζί τους για να βελτιωθώ για το μέλλον, για να βελτιώσουμε το πρότζεκτ μας". 

"Είμαι εδώ για να δουλέψω μαζί τους. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ για να συνεργαστώ μαζί τους, και όπως το βλέπω, το να συνεργαστώ μαζί τους για το μέλλον σημαίνει [για] το πρότζεκτ της επόμενης χρονιάς. Φέτος δεν θα αλλάξουν πολλά, αλλά η αφοσίωσή μου είναι μέγιστη".

Ο Marquez υπέστη κάταγμα στον αντίχειρά του στην πτώση του ζεστάματος στη Γερμανία και αποσύρθηκε από το Grand Prix. Εκείνη τη στιγμή, δήλωσε ότι το σκεπτικό του για την αποχώρηση από τον αγώνα του Sachsenring οφείλεται στο ότι «δεν ήταν έτοιμος», αλλά ο πραγματικός λόγος αποχώρησης ήταν η απογοήτευσή του και ο θυμός για την όλη κατάσταση.

Ενώ παραδέχτηκε ότι έχει "ένα όριο" για το πόσο έτοιμος νιώθει για το ολλανδικό GP, ο Marquez σημείωσε ότι η συμμετοχή του είναι "σημαντική" για τη Honda δεδομένου ότι οι Alex Rins και Joan Mir παραμένουν απόντες λόγω τραυματισμού.

"[Υπάρχει] ένα όριο, αλλά είμαι έτοιμος", είπε. "Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Στη Γερμανία, όταν έπεσα στο ζέσταμα, την πρώτη ώρα [μετά] ένιωσα έτοιμος να συνεχίσω".

"Μετά, όμως, όσο περνούσαν οι ώρες, κάθε φορά ένιωθα όλο και περισσότερο πόνο, ειδικά στον αστράγαλο και στο κάταγμα στον αντίχειρα".

"Αλλά ένιωσα και περίεργα και τελικά υπήρχε ένα ράγισμα στο δεύτερο πλευρό. Έτσι, αυτό θα είναι το πιο επώδυνο αυτό το Σαββατοκύριακο. Αλλά θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε βήμα-βήμα και θα δούμε πως θα πάει. Ήταν επίσης σημαντικό να είμαστε εδώ, γιατί δύο από τους κύριους αναβάτες της Honda τραυματίστηκαν - ο Mir και ο Rins".

"Τους ευχόμαστε το καλύτερο. Η Honda χρειάζεται μοτοσυκλέτες στην πίστα για να βελτιωθεί για το μέλλον".

Επόμενο άρθρο »

Viñales: Ο χρόνος δείχνει γιατί έφυγα από τη Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha θα προσεγγίσει το Assen με "καθαρό μυαλό"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA