• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha θα προσεγγίσει το Assen με "καθαρό μυαλό"
"Πρέπει να βελτιωθούμε στις κατατακτήριες"
Νέα 22/06/2023 - 12:05

Το ολλανδικό Grand Prix ήταν η αρχή των δεινών του Fabio Quartararo για τον τίτλο πριν από ένα χρόνο.

Ενώ βρισκόταν στη κορυφή της βαθμολογίας, ο Γάλλος έπεσε στο Assen, αρχικά σε σύγκρουση με τον Aleix Espargaro και μετά, ανεβαίνοντας πάλι στη μοτοσυκλέτα, είχε την δεύτερη πτώση του, μετά την οποία εγκατέλειψε τον αγώνα.


Ο Quartararo επιστρέφει φέτος στο Assen όντας μόλις όγδοος στη βαθμολογία, ενώ ήταν πιο αργός από το 2022 στα τρία τελευταία GP: στο Le Mans (7ος), στο Mugello (11ος) και στο Sachsenring (13ος).

"Το στοίχημα των ελαστικών στο Sachsenring δεν απέδωσε, αλλά τώρα ξέρουμε", είπε ο Quartararo, ο οποίος χρησιμοποίησε μαλακό ελαστικό στον αγώνα του Sachsenring.


"Αν και από πλευράς βαθμών το γερμανικό Grand Prix δεν ήταν ένα πολύ επιτυχημένο Σαββατοκύριακο, μάθαμε από αυτό, και αυτό αξίζει επίσης κάτι".

"Πέρυσι τα πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε στο Assen. Αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τα αγαπημένες μου πίστες, οπότε θα βάλω τα δυνατά μου όπως πάντα για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα".

Ο Διευθυντής της ομάδας, Massimo Meregalli, πρόσθεσε: "Μετά από δύο δύσκολα αγωνιστικά Σαββατοκύριακα, θα προσεγγίσουμε το Assen με καθαρό μυαλό. Το Assen είναι μια πίστα που αρέσει πολύ και στους δύο αναβάτες μας, κάτι που είναι καλό γιατί θέλουμε να δώσουμε μια τελευταία ώθηση πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές".

"Μέχρι στιγμής, οι μετεωρολογικές προβλέψεις προβλέπουν ένα ζεστό αλλά κυρίως στεγνό Grand Prix στην Ολλανδία. Αυτό θα ήταν ιδανικό για εμάς, γιατί μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε στο έπακρο τον διαθέσιμο χρόνο πίστας και να κάνουμε δουλειά".

Ο ομόσταυλος του Quartararo, Franco Morbidelli, τόνισε ότι τα δεινά στις κατατακτήριες συνεχίζουν να βλάπτουν τις πιθανότητές τους για επιτυχίες στους αγώνες.

"Ο ρυθμός του αγώνα μας είναι αρκετά αξιοπρεπής. Είναι η επίθεση στο χρόνο της Παρασκευής [για άμεση πρόσβαση στις ΚΑΤ2] που είναι το κύριο πράγμα που πρέπει να διορθώσουμε. Επομένως, θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να σημειώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρόοδο πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές", είπε ο Ιταλός.

Το μέλλον του Morbidelli στη Yamaha πρόκειται να αποφασιστεί γύρω στο Σαββατοκύριακο του Assen. Αν και αυτή τη στιγμή είναι δωδέκατος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, είναι μόλις επτά βαθμούς πίσω από τον Quartararo.

Επόμενο άρθρο »

O Marc Marquez απαντάει στις φήμες της αποχώρησής του από τη Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιό είναι το στρατηγικό λάθος των Ιαπώνων;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA