• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Μου άρεσε πολύ ο αγώνας σήμερα
Έδωσα το μάξιμουμ
Νέα 18/06/2023 - 22:52

Ο Francesco Bagnaia τερμάτισε δεύτερος και στους δύο αγώνες στο Sachsenring καθώς ο Jorge Martin κατάφερε να πάρει το απόλυτο από τη γερμανική πίστα και να κερδίσει και τους 2 αγώνες.
Στον αγώνα Sprint ο Martin εξαφανίστηκε μπροστά, ενώ σήμερα ο Bagnaia τον καταδίωξε μέχρι τη γραμμή του τερματισμού, με προπσεράσεις στους τελευταίους γύρους.


"Μου άρεσε πολύ ο αγώνας", είπε ο Bagnaia. "Ήταν πιο διασκεδαστικός από χθες και ήταν μια πραγματικά έντονη μάχη. Δοκίμασα τα πάντα, αλλά ο Jorge ήταν πιο γρήγορος. Ίσως στους τελευταίους γύρους ήμουν λίγο πιο ανταγωνιστικός, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να προσπαθήσω και να προσπεράσω".

"Προσπάθησα να είμαι σε καλύτερη θέση μπαίνοντας στον τελευταίο γύρο, αλλά τον άγγιξα και έχασα λίγο χρόνο. Προσπάθησα να βρεθώ μπροστά για να ανοίξω μια διαφορά, αλλά ήμουν λίγο πολύ συντηρητικός με το πίσω μέρος και αυτός πίεζε".


"Όταν ήταν πιο μπροστά, απλά προσπάθησα να κλείσω όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορα για να έχω μια ευκαιρία στους τελευταίους γύρους. Έδωσα το μάξιμουμ".


"Αλλά είμαι ευχαριστημένος με τα πάντα. Το βήμα που κάναμε χθες ήταν πολύ μεγάλο και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα, ο Bagnaia αστειεύτηκε ότι εάν η τρέχουσα φόρμα του Martin συνεχιστεί - ο Ισπανός ήταν στο βάθρο στους τελευταίους έξι αγώνες (μαζί με τα Sprint) συμπεριλαμβανομένων 3 νικών - τότε οι εντολές ομάδας θα πρέπει να εφαρμοστούν.

Αλλά όταν ρωτήθηκε για τις ειλικρινείς απόψεις του σχετικά με τις εντολές ομάδας αφού δημιουργήθηκε αντίστοιχο θέμα την περασμένη σεζόν με τον Enea Bastianini, ο Bagnaia έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στον κατασκευαστή του.

"Δεν θέλω εντολές ομάδας και δεν μου αρέσουν οι εντολές ομάδας. Εξαρτάται από την ευφυΐα κάθε αναβάτη".

"Ο Enea, πέρυσι, μπόρεσε να κερδίσει αγώνες, αλλά δεν ήθελα η Ducati να αφαιρέσει ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να αγωνιστεί για μια νίκη ή το πρωτάθλημα. Φέτος ισχύει το ίδιο γιατί σκέφτομαι και ξέρω ότι οι δυνατότητές μου [είναι αρκετά καλές] ώστε να μην χρειάζομαι βοήθεια".

"Θέλω να κάνω τα πάντα από τη δική μου πλευρά και ξέρω ότι αν όλα πάνε καλά, τότε μπορούμε να παλέψουμε για έναν τίτλο".

Επόμενο άρθρο »

Martin: Συγκινητική η σημερινή νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Τρόμαξα με το λάθος στο τέλος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA