• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Τρόμαξα με το λάθος στο τέλος
Αλλά είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα
Νέα 18/06/2023 - 22:15

Ο Johann Zarco είχε για άλλη μια φορά έναν καλό αγώνα σήμερα στο Sachsenring. Μετά την τρίτη θέση στο Le Mans και στο Mugello, ο Γάλλος βρέθηκε και πάλι στο βάθρο, στην 3η θέση.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτή τη φορά δεν είχαμε προβλήματα στην αρχή και έκανα καλή εκκίνηση και η μοτοσυκλέτα δούλευε καλά από την αρχή του αγώνα", είπε ο Zarco.


Στην αρχή, ο αναβάτης της Prima Pramac βρέθηκε πίσω από τον Marco Bezzecchi, τον οποίο δυσκολεύτηκε να περάσει λόγω της άμυνας του Ιταλού.


"Ο ρυθμός μου ήταν από την αρχή καλός, είχα καλό κράτημα από το πίσω ελαστικό, αλλά ο Bezzecchi ήταν δυνατός στα φρένα και δεν μπορούσα να βρω το κενό για να τον περάσω".


"Έπειτα έφτασε και ο Aleix με το μαλακό πίσω ελαστικό και πραγματικά προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες αυτού του ελαστικού και όταν προσπέρασε τον Bezzecchi είπα "οκ πρέπει να πιέσω και να έχω καλό ρυθμό από την αρχή για να πιάσω το γκρουπ των πρωτοπόρων".


Όταν τα πράγματα ηρέμησαν μετά τους πρώτους γύρους, ο Zarco βρέθηκε σε ένα γκρουπ με τους Marini και Binder, όπως και χθες στον αγώνα Sprint.


"Μετά τους πρώτους γύρους είχα καλό ρυθμο, προσπαθούσα να οδηγώ όσο καλύτερα γινόταν, να κάνω καλές προσπεράσεις. Ο Marini και ο Binder ήταν αρκετά γρήγοροι και έκανα προσπάθεια να μείνω μαζί τους".


"Ύστερα ο Marini είχε θέματα με το πίσω ελαστικό και έτσι έμεινα μόνος μου με τον Binder. Προσπαθούσα να διαχειριστώ το πίσω ελαστικό, αλλά στο τέλος του αγώνα έκανε εκείνο το λάθος στην 8η στροφή, οπότε έμεινα μόνος μου στην 3η θέση".


Μετά την πτώση του Binder, o Zarco έμεινε σε μια μοναχική τρίτη θέση, αλλά ο Bezzecchi ερχόταν δυνατά και ο Γάλλος έκανε και αυτός με τη σειρά του λάθος στον τελευταίο γύρο. Ένα λάθος που κατάφερε να διορθώσει και να πάρει την 3η θέση. 


"Στο τέλος του αγώνα, όταν ο Bezzecchi συνέχισε να πιέζει, έπρεπε να μείνω συγκεντρωένος στο να διατηρήσω τη διαφορά μαζί του. 1,5 δευτερόλεπτο είναι καλή διαφορά, αλλά μπορεί επίσης να εξαφανιστεί σε μια στιγμή, οπότε έμενα συγκεντρωμένος. Στον τελευταίο γύρο έκανα ένα μικρό λάθος, αλλά είχα αρκετή διαφορά για να διατηρήσω τη θέση μου".


"Τρόμαξα πολύ. Μπόρεσα να το σώσω αλλά για να το κάνω αυτό βγήκα πολύ εκτός γραμμής. Γύρισα να κοιτάξω πού ήταν ο Bezzecchi αλλά δεν ήταν εκεί. Αλλά μετά γλιστρησα πάλι στην 3η στροφή γιατί, απ'ότι φαίνεται, η δεξιά πλευρά του ελαστικού ήταν λίγο βρώμικη. Ο τελευταίος μου γύρος ήταν 1:34.4, σχεδόν 2 δευτερόλεπτα πιο αργός από τους 2 πρώτους".

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Μου άρεσε πολύ ο αγώνας σήμερα

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA