• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 Αγώνας
Άνετη νίκη για τον Pedro Acosta
Νέα 18/06/2023 - 15:37

Ο Pedro Acosta πήρε μια άνετη νίκη στο Sachesnring για να μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια του Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland. Ο Acosta κέρδισε για λίγο λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Tony Arbolino. Ο Arbolino περιόρισε τη ζημιά στη βαθμολογία κρατώντας πίσω του τον Jake Dixon, καθώς ο Βρετανός κυνήγησε τον Ιταλό στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης των 25 γύρων.

Ο Arbolino έσστριψε πρώτος, αλλά ο Acosta απάντησε στον πρώτο γύρο στη στροφή 12. Το ζεύγος άνοιξε τη διαφορά με τους υπόλοιπους, ήταν κοντά ο ένας στον άλλον στου πρώτους 3 γύρους. Ωστόσο, μια σειρά από ταχύτερους γύρους από τον Acosta, του επέτρεψε να κάνει διαφορά μισού δευτερολέπτου από τον αντίπαλό του μέχρι το τέλος του 4ου γύρου. 


Από εκεί και πέρα ο Acosta μπήκε στο ρυθμό του και κατάφερε άνετα να φτάσει πρώτος στη γραμμή του τερματισμού, παίρνοντας την 4η νίκη του φέτος και μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους 15 βαθμούς.


Ο Jake Dixon άρχισε να ανεβάζει ρυθμό στο δεύτερο μισό του αγώνα και μείωσε τη διαφορά σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο στον 14ο γύρο, κυνηγώντας τη 2η θέση.


Η διαφορά μειώθηκε σε μόλις μερικά δέκατα στον τελευταίο γύρο, αλλά Ο Arbolino κατάφερε να κρατήσει τη δεύτερη θέση, κλείνοντας την πόρτα στον Dixon, για 0,095 δευτερόλεπτα. 


Ο Somkiat Chantra κέρδισε μια κάπως μοναχική τέταρτη θέση για το καλύτερό του αποτέλεσμα της σεζόν, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Αλlonso Lopez.


O Manuel Gonzalez κέρδισε μια μάχη για την 6η θέση, αφήνοντας πιίσω του τους Sam Lowes, Fermin Aldeguer, Albert Arenas και Celestino Vietti που συμπλήρωσαν τη 10άδα.


Ο Aron Canet βρισκόταν στην 3η θέση στα πρώτα στάδια του αγώνα, αλλά έχασε το μπροστινό στη 13η στροφή και έπεσε. 


Επίσης, στην 1η στροφή ένα λάθος του Jeremy Alcoba έστειλε στην αμμοπαγίδα τους Bo Bendsneyder και Darryn Binder, με τον Ισπανό να τιμωρείται με ποινή μεγάλου γύρου για αυτή την κίνηση.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA