• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Παραλίγο να χάσω το μπροστινό και να πέσω"
Λέει ο Martin για τη διπλή προσπέραση
Νέα 17/06/2023 - 20:03

Ο Jorge Martin προγήθηκε νωρίς στον αγώνα Sprint με μια προσπέραση που άλλαξε τον αγώνα στον τέταρτο γύρο. Ήταν ένα ρίσκο που του έφερε τελικά τη νίκη, αλλά σχεδόν τον έριξε από την μοτοσυκλέτα του.


Ο Ισπανός πέρασε από την πόρτα που έμεινε ανοιχτή καθώς ο Jack Miller πάλευε με τον Francesco Bagnaia.


"Δεν περίμενα να τους προσπεράσω και τους 2, είδα ότι ο Pecco επρόκειτο να κάνει επίσης κίνηση, αλλά έρχονταν τόσο γρήγορα, οπότε είπα, Εντάξει, ας προσπαθήσουμε - παραλίγο να χάσω το μπροστινό, ήταν πολύ κοντά σε πτώση!", ανέφερε ο Martin. "Τελικά κατάφερα να διαχειριστώ την κατάσταση, έμεινα στη μοτοσυκλέτα και από εκείνο το σημείο άρχισα να βάζω τον ρυθμό μου".

"Έπειτα, άλλη μια μεγάλη στιγμή, στην 7η στροφή… αλλά μπόρεσα να μείνω στη μοτοσυκλέτα και να διαχειριστώ το ρυθμό μέχρι το τέλος".

 


"Αν θες να κερδίσεις τον αγώνα Sprint πρέπει να ρισκάρεις. Οπότε πήρα το ρίσκο, θα μπορούσα να είχα πέσει και εγώ αλλά κέρδισα, οπότε αυτό είναι σημαντικό".

Αρκετά σημαντικό, καθώς έφερε τον Ισπανό στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 21 βαθμούς πίσω από τον Pecco..

Ο Martin φαίνεται να έχει ταλέντο στους αγώνες Sprint, καθώς αυτό ήταν το πέμπτο βάθρο του στους επτά αγώνες Sprint που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής και η δεύτερη νίκη του.

Ο αναβάτης της Prima Pramac το αναγνωρίζει και πρόσφατα εξέφρασε ότι πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του στο MotoGP μέχρι σήμερα, κάτι που στοχεύει να μεταφράσει σε επιτυχίες.

"Τώρα ο στόχος μου είναι να κερδίσω την Κυριακή, αυτό είναι σίγουρο, αλλά παρόλο που προτιμώ να παίρνω βάθρα ή βαθμούς και να μην πέφτω, δεν σκέφτομαι το πρωτάθλημα σε αυτό το σημείο, απλώς προσπαθώ να είμαι γρήγορος κάθε Σαββατοκύριακο, και αυτή τη στιγμή το καταφέρνω".

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Είμαι μαχητής, θέλω να κερδίσω

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Moto2 ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA