• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο Sachsenring θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τον Nakagami
"Θέλω να ξέρω ποιό δρόμο να ακολουθήσω"
Νέα 15/06/2023 - 19:04

H σεζόν του 2023 είναι κομβική για το μέλλον του Takaaki Nakagami στη Honda και στα MotoGP γενικά και, προς το παρόν, τα αποτελέσματα δεν έρχονται, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στον Ιάπωνα αναβάτη.

Αφού ο Ai Ogura απέρριψε στο τέλος του 2022 απροσδόκητα την ευκαιρία να ενταχθεί στην LCR Honda, νιώθοντας ότι δεν ήταν έτοιμος για να ανέβει στα MotoGP, ο Nakagami έλαβε μια ακόμα ευκαιρία φέτος.

Εάν ο Ogura μπορέσει να ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και να αποκτήσει και πάλι την φόρμα που τον είδε να τερματίζει δεύτερος, πίσω από τον Augusto Fernandez την περασμένη σεζόν, τότε η Honda θα μπορούσε να του κάνει μια προσφορά για το 2024. Μένει όμως να δούμε πότε ο Ιάπωνας κολοσσός θα πάρει την απόφασή του.

Αν και οι επιδόσεις δεν ήταν εξαιρετικές ούτε για τον Nakagami, ο ίδιος δεν έχει χάσει τις ελπίδες του να παραμείνει στη Honda και σχεδιάζει να συζητήσει το μέλλον του με τον Tetsuhiro Kuwata αυτό το Σαββατοκύριακο.

"Θα μιλήσω μαζί του στο Sachsenring ή στο Assen το αργότερο", ανέφερε ο Nakagami. "Μετά το Assen είναι το μεγάλο καλοκαιρινό διάλειμμα, πρέπει να ξέρω εκ των προτέρων ποιον δρόμο να ακολουθήσω".

"Θέλω να μάθω τι σκέφτεται για το μέλλον μου. Προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω στην τωρινή μου ομάδα στο MotoGP. Δεν έχω ακόμη σχέδιο Β ή Γ. Θα πρέπει να ξέρω κάτι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών".

Το Mugello αποδείχθηκε καταστροφικό για τη Honda, αφού ο Joan Mir αποκλείστηκε μετά από μια πτώση την Παρασκευή, ενώ οι Alex Rins και Marc Marquez υπέστησαν επίσης πτώσεις, με τον Rins να μην συμμετέχει στον αγώνα της Κυριακής.

Για τον Nakagami, οι δυσκολίες με την επιτάχυνση και την πρόσφυση ήταν οι κύριοι τομείς ανησυχίας κατά τη διάρκεια του Ιταλικού Grand Prix της περασμένης Κυριακής.

"Ήταν ένας πραγματικά δύσκολος αγώνας για εμάς. Ήξερα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να διατηρήσουμε το ρυθμό καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και θα ήταν δύσκολο να πιέσουμε στο ρυθμό ενός γύρου".

"Αλλά πρέπει να πιέζουμε γιατί χάνουμε στον τομέα της επιτάχυνσης και της πρόσφυσης. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε την αίσθηση στο μπροστινό, που είναι συνήθως το δυνατό μου σημείο και αυτό το Σαββατοκύριακο δυσκολευόμουν πραγματικά σε αυτόν τον τομέα. Το μόνο καλό σημείο ήταν το φρενάρισμα".

Επόμενο άρθρο »

Τα MICHELIN Power Slick στην πολύ ειδική πίστα του Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

O Franco Morbidelli μιλάει για το μέλλον του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA