• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Midac-Pramac Racing: Συνεχίζουν την συνεργασία τους
Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει μπαταρίες κάθε τύπου.
Νέα 27/05/2010 - 14:48

Η συνεργασία μεταξύ των δύο, Midac και Pramac Racing ξεκίνησε την περασμένη σεζόν κι απέφερε θετικά αποτελέσματα όσων αφορά την διεθνή αναγνώριση της πρώτης. Οι εγκαταστάσεις της Ιταλικής Midac βρίσκονται στο Soave της Verona κι η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει μπαταρίες κάθε τύπου. Το εργοστάσιο της Midac λειτουργεί κάτω από τα πιο υψηλά στάνταρτ όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος κι έχει μονάδες κατασκευής στην Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Σουηδία. 

 

Όσων αφορά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο εταιρειών ο Paolo Campinoti (Team Principal Pramac Racing Team) ανάφερε μεταξύ άλλων τα εξής: “Έπειτα από τα καλά αποτελέσματα της περσινής συνεργασίας μας αποφασίσουμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας κι αυτή την σεζόν συνεπώς το λογότυπο της Midac θα εμφανίζεται πάνω στις αγωνιστικές Ducati της ομάδας. Τα MotoGP είναι δίχως αμφιβολία η υψηλότερη μορφή αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλετών και φέτος οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε 13 χώρες. Γι’αυτό το λόγο οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν ένα μέσω μεγάλης προβολής για όλους τους συνεργάτες και υποστηρικτές μας.”  

 

“Είναι μεγάλη ικανοποίηση για μας που το λογότυπο της εταιρείας μας θα εμφανίζεται για άλλη μία σεζόν πάνω στις μοτοσυκλέτες της Pramac Racing. H Midac πιστεύει ότι κατά αυτό τον τρόπο τα προϊόντα της θα γίνουν γνωστά στην διεθνή αγορά μέσω αυτής τη χορηγίας.” δήλωσε ο Filippo Girardi (CEO Midac SpA).

Επόμενο άρθρο »

O Fabrizio θέλει να επαναλάβει στο Miller την επιτυχία του Kyalami

« Προηγούμενο άρθρο

Η γνώμη του Corsi για την Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα