• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto2 ΚΑΤ
Pole Position για τον Aron Canet
Νέα 10/06/2023 - 16:12

Ο Aron Canet ατάφερε να φτάσει στην pole position του Gran Premio d'Italia Oakley, καθώς ο Ισπανός σημείωσε 1:50.796. Ο Pedro Acosta ήταν κυρίαρχος στις ελεύθερες δοκιμές και ήταν το φαβορί, αλλά βρέθηκε 0,159 δευτερόλεπτα πίσω από τον συμπατριώτη του. Ο Sam Lowes ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα και θα παραταχθεί στην 1η σειρά της εκκίνησης για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Ο Canet είχε μια πτώση με το που ολοκλήρωσε την προσπάθεια που τον έφερε στην 1η θέση, με αποτέλεσμα ο αναβάτης του Sito Pons να περάσει από το ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο. Ευτυχώς για τον Ισπανό, οι Acosta και Lowes δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον χρόνο του.


Ο Joe Roberts πήρε την τέταρτη θέση, με τον Filip Salac και τον Jake Dixon να συμπληρώνουν τη δεύτερη σειρά. Ο Celestino Vietti φαινόταν ότι θα κατάφερνε να πάρει την pole position στα τελευταία στάδια, αλλά η κίνηση που βρήκε μπροστά του στα μέσα του γύρου σταμάτησε την πρόοδο του Ιταλού. Ο Vietti θα παραταχθεί στην έβδομη θέση της σχάρας εκκίνησης, μπροστά από το δίδυμο της MB Conveyors SpeedUp των Fermin Aldeguer και Alonso Lopez.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto3 ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA