• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 ΚΑΤ
Pole Position για τον Deniz Öncü
Νέα 10/06/2023 - 15:55

Ο Deniz Öncü ήταν άψογος μέχρι στιγμής στο Gran Premio d'Italia Oakley καθώς έφτασε 19 χιλιοστά μακριά από το απόλυτο ρεκόρ γύρου, κάνοντας 1:56.020 στις ΚΑΤ2 και καταλαμβάνοντας την pole position της Moto3 στον 6ο γύρο της σεζόν του 2023. 


Πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Τούρκο αναβάτη ήταν ο Ayumu Sasaki που θα ξεκινήσει αύριο από τη δεύτερη θέση. Ήταν ο Joel Kelso που σημείωσε τον 2ο ταχύτερο χρόνο, αλλά μετά από ποινή για αργή οδήγηση στην αγωνιστική γραμμή θα ξεκινήσει από το πίσω μέρος της σχάρας εκκίνησης και θα εκτίσει ποινή μεγάλου γύρου στον αγώνα. Με τον Sasaki να προβιβάζεται στη 2η θέση, ο Daniel Holgado θα μπει στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, στην 3η θέση.


Παρά το γεγονός ότι κατέκτησε την pole κατά περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο, ο Öncü ήταν αποφασισμένος να σπάσει το φράγμα του 1:46 και να σημειώσει νέο ρεκόρ γύρου. Ωστόσο, το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας γλίστρησε στη μέση ενός γρήγορου γύρου, με αποτέλεσμα να χάσει μισό δευτερόλεπτο στον τρίτο τομέα.

Ο Diogo Moreira ήταν ο καλύτερος των υπολοίπων, καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν 0,701 δευτερόλεπτα μακριά από την pole position, αλλά έχει λάβει την ίδια ποινή με τον Kelso. Αυτό χαρίζει στον Matteo Bertelle την 4η θέση. Οι Riccardo Rossi και Jaume Masia θα συνοδεύσουν τον Ιταλό στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, με τους Andrea Migno, Taiyo Furusato και Scott Ogden θα ξεκινήσουν ακριβώς από πίσω τους.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto2 ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA