• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πιο κοντά η επιστροφή του Pol Espargaro
Ο οποίος όμως χάνει το Ιταλικό Grand Prix
Νέα 05/06/2023 - 12:33

Ο Pol Espargaro δεν θα επιστρέψει στην πίστα για το Ιταλικό Grand Prix αυτού του Σαββατοκύριακου στο Mugello.

Ωστόσο, εξακολουθεί να σχεδιάζει να επιστρέψει στους επόμενους γύρους πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο 31χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι, τα πλευρά, τον λαιμό και την πλάτη του σε ένα δυσάρεστο ατύχημα στις ελεύθερες δοκιμές του Portimao, του πρώτου Grand Prix της σεζόν.

Ο αρχικός στόχος του Espargaro ήταν να ενταχθεί ξανά στην ομάδα Tech3 για τον έκτο γύρο αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά «έχει ακόμα ένα μικρό πρόβλημα οιδήματος γύρω από τους σπονδύλους του» που χρειάζεται θεραπεία.

Η ομάδα και ο αναβάτης ελπίζουν τώρα ότι ο Espargaro θα μπορέσει να συμμετάσχει στους επόμενους γύρους του Sachsenring ή/και Assen, που θα πραγματοποιηθούν τα επόμενα, διαδοχικά Σαββατοκύριακα μετά το Mugello.


"Πραγματικά ανυπομονούσα να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα μου, αλλά, όπως είπα από την αρχή, την τελική απόφαση θα την έπαιρναν για μένα οι γιατροί και μου ζήτησαν να περιμένω μερικές ακόμη ημέρες", είπε ο Espargaro.

"Το αρχικό μου σχέδιο ήταν να επιστρέψω για έναν από αυτούς τους επόμενους τρεις αγώνες πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές και αυτή συνεχίζει να είναι η ιδέα".

"Το πιο σημαντικό είναι να είμαι σωματικά έτοιμος και αυτή η απόφαση (των γιατρών) σημαίνει ότι έχω λίγες μέρες ακόμα για να συνεχίσω να δουλεύω στο σπίτι και να φτάσω στην καλύτερη δυνατή φόρμα μου το συντομότερο δυνατό".

"Αισθάνομαι πολύ καλά και έχω πραγματικά κίνητρο. Ελπίζω να δω την ομάδα και σίγουρα τους οπαδούς, το συντομότερο δυνατό".

Ο rookie ομόσταυλος του Espargaro, Augusto Fernandez, ο οποίος τερμάτισε στην τέταρτη θέση στο Le Mans, θα συνοδεύεται ξανά από τον δοκιμαστή αναβάτη της KTM, Jonas Folger, για το Mugello.

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: Έχουμε κάνει ελάχιστα σε σχέση με αυτά που μπορούμε

« Προηγούμενο άρθρο

WSSP300: Δυσκολίες για τον Περιστερά στο Μιζάνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA