• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rivola: Θα κρατήσουμε τους ίδιους αναβάτες το 2024
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι
Νέα 31/05/2023 - 18:18

Ενώ η Aprilia παραμένει ανταγωνιστική στο ξεκίνημα της σεζόν του 2023, ο Ιταλός κατασκευαστής εξακολουθεί να είναι χωρίς νίκη σε δέκα αγώνες (5 Sprint και 5 Grand Prix).

Ο Maverick Vinales, ο Aleix Espargaro και ο Miguel Oliveira έχουν δείξει τρομερές δυνατότητες σε διαφορετικά στάδια, αν και δεν αυτό δεν τους έχει φέρει ακόμη στην απόλυτη επιτυχία.
Ο Viñales θα μπορούσε να το καταφέρει αυτό στο Le Mans, όμως μια σύγκρουση με τον Francesco Bagnaia, έστειλε και τους 2 αναβάτες στο έδαφος.

Αλλά ο Massimo Rivola, ο οποίος μιλούσε στο MotoGP.com στο Misano μετά την εκδήλωση «all stars» της Aprilia το περασμένο Σαββατοκύριακο, αναμένει ότι θα έρθουν τέτοια αποτελέσματα.

"Ο Αleix και ο Μaverick είναι σε καλή κατάσταση, οπότε είμαι πολύ σίγουρος ότι το Mugello θα είναι το πραγματικό ξεκίνημα του πρωταθλήματος μας", είπε ο Rivola. "Μέχρι στιγμής δείξαμε καλή ταχύτητα, αλλά δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ευτυχώς το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο, οπότε έχουμε χρόνο να ανακάμψουμε".

Ο Rivola, αναφέρθηκε επίσης στην τρέχουσα σύνθεση αναβατών της Aprilia και ομολόγησε ότι δεν αναμένονται αλλαγές.

"Απολύτως όχι! Εμπιστεύομαι πλήρως αυτούς τους τέσσερις αναβάτες. Έχουμε επίσης τον Lorenzo Savadori για αντικατάσταση ή αν υπάρχουν μερικές φορές κάποιοι τραυματισμοί. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους αναβάτες που έχουμε".

"Επίσης, από πλευράς συμβολαίων είμαστε σταθεροί για τα επόμενα δύο χρόνια (μέχρι το τέλος του 2024) και ελπίζω περισσότερα. Είμαι πραγματικά πεπεισμένος ότι ίσως έχουμε την καλύτερη σύνθεση τεσσάρων αναβατών στα paddock".

Αυτό σημαίνει ότι ο Pedro Acosta είναι απίθανο να πάει στην Aprilia, ακόμα κι αν ο Rivola ήταν ευχαριστημένος ακούγοντας τις φήμες για μια πιθανή μεταγραφή του Ισπανού.

Μιλώντας για τον Acosta, ο αθλητικός διευθυντής της Aprilia χαρακτήρισε αναληθείς τις φήμες ότι το "φαινόμενο" θα βρεθεί στην Aprilia.

"Όταν έχεις ένα σούπερ ταλέντο όπως ο Pedro, το όνομά του θα μπορούσε να συνδεθεί με όλους τους κατασκευαστές και είμαι χαρούμενος που το όνομά του συνδέεται και με εμάς".


"Σημαίνει ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε μια καλή μοτοσυκλέτα γιατί συνήθως ένα τέτοιο ταλέντο θα πάει σε μια κορυφαία μοτοσυκλέτα. Είναι ωραίο να το ακούς, αλλά δεν είναι αλήθεια".

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: Στη Ducati οδηγώ πιο φυσικά

« Προηγούμενο άρθρο

Pol Espargaro: Σκέφτηκα να τα παρατήσω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα