• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto3 ΕΔ3
Ταχύτερος ο Andrea Migno στο βρεγμένο
Νέα 13/05/2023 - 11:26

Η βροχή που έπεσε χθες το βράδυ και τα σύννεφα που ήταν μαζεμένα πάνω από την πίστα του Le Mans δεν επέτρεψαν την βελτίωση των χρόνων της Moto3, με τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 να έχουν αποφασιστεί από τους χθεσινούς χρόνους.


Ήταν ο Andrea Migno, ο αντικαταστάτης του Lorenzo Fellon στην CIP Green Power ΚΤΜ, που ανέβηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου σε αυτές τις συνθήκες, όντας 259 χιλιοστά ταχύτερος από τον Μαλαισιανό Syarifuddin Azman. Την τριάδα συμπλήρωσε ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Daniel Holgado. 


O Ryusei Yamanaka έκανε συνεχείς προσπάθειες να ανέβει στην κορυφή, αλλά τελικά περιορίστηκε στην 4η θέση, μπροστά από τον Xavier Artigas, που ήταν πρώτος για το μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ3.
Ο Diogo Moreira κατέλαβε την 6η θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Scott Ogden, που είναι πάντα δυνατός σε αυτές τις συνθήκες. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Deniz Öncü, Mario Aji και David Salvador. 


Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν προκάλεσαν πολλές πτώσεις, με τις στροφές 3 και 14 να έχουν τα περισσότερα "θύματα". Μάλιστα η πτώση του Matteo Bertelle στην 14η στροφή έφερε τις κόκκινες σημαίες, με 13 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα να απομένουν, μέχρι να καθαριστεί η πίστα. 

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Στα 23.1g η δύναμη πρόσκρουσης στην πτώση του Δημήτρη Διατσίδη στην Χερέθ! (+video)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα