• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto3 ΕΔ1
Ο Ayumu Sasaki στην κορυφή
Νέα 12/05/2023 - 11:58

Ο Ayumu Sasaki άρπαξε την πρώτη θέση στα τελευταία στάδια τν ΕΔ1 στο SHARK Grand Prix de France με 1:42.402. Ο Diogo Moreira προηγήθηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου δοκιμών πριν πέσει από την κορυφή από την επίθεση του Ιάπωνα αναβάτη στα τελευταία πέντε λεπτά, με τον νεαρό Βραζιλιάνο να ολοκληρώνει τις ΕΔ1 στη δεύτερη θέση. Παρά την πτώση του ο Deniz Öncü τελείωσε τις πρώτες δοκιμές 0,750 δευτερόλεπτα μακριά από το Sasaki, στην 3η θέση.

Ο Andrea Migno (ο οποίος συνεχίζει να αντικαθιστά τον τραυματία Lorenzo Fellon) χρησιμοποίησε την εμπειρία του για να κατακτήσει την 4η θέση, 0,851 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή. Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Daniel Holgado, ολοκλήρωσε την πρώτη 5άδα καθώς ο Ισπανός αναζητά μια επιστροφή στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου στη Moto3.


O Xavier Artigas έφερε την CFMOTO του στην 6η θέση, μπροστά από τον περσινό νικητή, Jaume Masia. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι David Alonso, Tatsuki Suzuki και Jose Antonio Rueda. 

Ο νικητής των 2 τελευταίων αγώνων, Ivan Ortola είχε μια πτώση το τέλος, καταφέρνοντας να φτάσει μόνο μέχρι την 14η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Oδηγοί της Yamaha σε όλα τα βάθρα του 3ου αγώνα Motocross στη Σπερχειάδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα