• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μοτοσυκλετιστική παρέλαση στο Le Mans (+video)
Με τους Zarco και Quartararo
Νέα 11/05/2023 - 14:22

Η ανυπομονησία αυξάνεται καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη του SHARK Grand Prix de France, που θα διεξαχθεί στο Le Mans από τις 12 μέχρι τις 14 Μαΐου. Για να σηματοδοτήσει την επιστροφή σε αυτή τη θρυλική πίστα αγώνων (καθώς και το γεγονός ότι στο Le Mans θα λάβει χώρα το 1000ο Grand Prix της ιστορίας, μια επίσημη παρέλαση πριν από την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Μαΐου, με μερικά μεγάλα ονόματα που έκαναν αυτή την εμπειρία αξέχαστη για όσους οπαδούς συμμετείχαν.


Η παρέλαση του γαλλικού GP, με επικεφαλής τους τοπικούς ήρωες, Fabio Quartararo και τον Johann Zarco, υπόσχεται να είναι ένα απίστευτο θέαμα. Η παρέλαση ξεκίνησε από την Place du Jet d'Eau στις 15:20 τοπική ώρα, όπου εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές συγκεντρώθηκαν για να λάβουν μέρος στη γιορτή του ιστορικού 1000ου Grand Prix.

Μόλις η παρέλαση έφτασε στην πίστα του Le Mans, οι αναβάτες ολοκλήρωσαν έναν γύρο της πίστας, δείχνοντας την υποστήριξή τους στους δύο τοπικούς ήρωες. 


Ένα από τα highlights της εκδήλωσης ήταν αναμφίβολα η ευκαιρία για φωτογράφηση στην κεντρική ευθεία. Όλοι οι οπαδοί που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να τραβήξουν μια φωτογραφία με τους Quartararo και Zarco, δημιουργώντας ένα φανταστικό αναμνηστικό από μια ανάμνηση που θα κρατήσει μια ζωή.

 

Δείτε εδώ το βίντεο της παρέλασης

Επόμενο άρθρο »

Τί ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης στο Le Mans;

« Προηγούμενο άρθρο

H Michelin έτοιμη να αντιμετωπίσει το 1.000ο Grand Prix στην εντός έδρας πίστα του Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA