• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Corsi: “Έκανα αγώνα τακτικής
"Xρειάζεται να μαζέψουμε βαθμούς σε κάθε αγώνα κι αυτό το βάθρο μας δίνει μία πολύ καλή βάση.”
Νέα 25/05/2010 - 23:41

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του Simone Corsi της ομάδας JiR στη Moto2 που έπειτα από ένα πολύ καλό αγώνα κατάφερε να φέρει την μοτοσυκλέτα της Motobi στην τρίτη θέση του βάθρου. Έπειτα από μία καλή εκκίνηση ο Corsi κατάφερε να πλασαριστεί με τους πρωτοπόρους κι από αυτό το σημείο διατήρησε την επαφή του μέχρι που βρέθηκε να κρατά τα ηνία του αγώνα έπειτα από κάποιο γρήγορο και σταθερό γυρολόγιο που είχε θέσει. Όταν δέχθηκε την επίθεση του Iannone προσπάθησε να του κλείσει την πόρτα χωρίς να φθείρει τα ελαστικά του μέχρι που είδε τρίτος την καρό σημαία, απόδοση σημαντική για εκείνον και την ομάδα του. 

 

Στις δηλώσεις του ο Corsi μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος με τη θέση που έφερα στον αγώνα. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά με τους μηχανικούς μου κι έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Βρίσκω πλέον την καλή αίσθηση που χρειάζομαι από την μοτοσυκλέτα όταν την πιέζω πολύ. Κάθε φορά που οδηγώ την μοτοσυκλέτα μαθαίνω και κάτι παραπάνω κι αυτό με κάνει να αυξάνω τον ρυθμό μου. Φυσικά είμαστε ακόμη στην αρχή ενός μεγάλου πρωταθλήματος και χρειάζεται να μαζέψουμε βαθμούς σε κάθε αγώνα κι αυτό το βάθρο μας δίνει μία πολύ καλή βάση.” 

 

Σημειωτέων δε ότι μ’αυτή την τρίτη θέση στο Γαλλικό GP ο Simone Corsi ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Shoya Tomizawa με 10 βαθμούς διαφορά από Γιαπωνέζο οδηγό.

Επόμενο άρθρο »

Η μοτοσυκλέτα της JiR

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: Νίκη του Lorenzo με σκληρή γόμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα