• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει το Le Mans ο Oliveira!
Νέα 04/05/2023 - 11:34

Ο Miguel Oliveira δυστυχώς αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το επερχόμενο Grand Prix της Γαλλίας λόγω τραυματισμού στον ώμο που υπέστη κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Grand Prix, όταν τον έβγαλε εκτός ο Fabio Quartararo. Ενώ η άμεση ιατρική φροντίδα επανατοποθέτησε με επιτυχία τον εξαρθρωμένο αριστερό ώμο του, περαιτέρω εκτιμήσεις αποκάλυψαν έναν πιο σοβαρό τραυματισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός κατάγματος στο βραχιόνιο και έναν τραυματισμό του πρόσθιου επιχειλίου συνδέσμου.

Αν και ο Oliveira και οι γιατροί του αποφάσισαν να μην πάνε σε χειρουργείο, ο Πορτογάλος αναβάτης θα πρέπει να επικεντρωθεί στη διαδικασία επούλωσης και δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο Grand Prix του Le Mans. Η ομάδα του εύχεται ταχεία ανάρρωση και ανυπομονεί να τον υποδεχτεί ξανά για το ιταλικό Grand Prix.

Ο Οliveira θα αντικατασταθεί από τον Lorenzo Savadori. Ως επίσημος αναβάτης δοκιμών της Aprilia, ο Savadori είχε ήδη την ευκαιρία να συνηθίσει την ομάδα και τις συνθήκες κατά τη διάρκεια της Επίσημης δοκιμής MotoGP στο Circuito de Jerez–Angel Nieto τη Δευτέρα.


Ολόκληρη η ομάδα CryptoDATA RNF MotoGP παραμένει συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη στην επίτευξη επιτυχιών στην πίστα, ακόμη και με αυτά τα τελευταία νέα.

Επόμενο άρθρο »

Σημαντική παρουσία Ελλήνων αναβατών στο Olympia Rally 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θέλω η ομάδα μου να αγωνιστεί με Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα