• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pol Espargaro μιλάει για την ανάρρωσή του
Ένα μήνα μετά το ατύχημα στο Portimao
Νέα 03/05/2023 - 18:51

Ο Pol Espargaro είχε μια μεγάλη πτώση στα τελευταία στάδια των ΕΔ2 στην έναρξη της σεζόν στην Πορτογαλία τον περασμένο μήνα και έφτασε μέχρι τον τοίχο στο όριο της αμμοπαγίδας (όπου δεν υπήρχε αερόσακος).

Ο Ισπανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με πολλαπλά κατάγματα, μεταξύ των οποίων και στο σαγόνι και την πλάτη του.

Ο αναβάτης της GASGAS υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και για τέσσερις εβδομάδες είχε το σαγόνι του ραμμένο ώστε να επουλωθεί. 

Τώρα που μπορεί να μιλήσει ξανά, ο Espargaro μας προσέφερε μια ενημέρωση για την ανάρρωσή του, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

"Επιτέλους, είμαι εδώ πίσω στα social media", είπε ο Espargaro. "Έχει περάσει ένας μήνας και μια εβδομάδα μετά την πτώση. Μπορώ να μιλήσω λίγο, γιατί έσπασα την κάτω γνάθο μου σε δύο κομμάτια και είχα κλείσει τελείως το σαγόνι μου για τέσσερις εβδομάδες".

"Δεν μπορούσα να φάω, έχασα πολύ βάρος. Αλλά επιτέλους, μπορώ να χαμογελάσω και να μιλάω αρκετά καλά. Επίσης, είχα έναν τραυματισμό στο αυτί μου που χειρουργήθηκε μετά την πτώση, είχα αρκετούς τραυματισμούς".

"Είχα οκτώ κατάγματα στο σώμα μου: δύο στα πλευρά μου, ένα στο λαιμό, τρία στην πλάτη μου, τα οποία χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο [για να επουλωθούν] επειδή οι γιατροί ελέγχουν βαθιά".

"Υπάρχει ένας σπόνδυλος που έχει χάσει το μισό του μέγεθός του. Έτσι, όταν παίζεις με τέτοιου είδους τραυματισμούς στους σπονδύλους, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί μόλις τραυματιστούν οι σπόνδυλοι, είναι πολύ εύκολο να τραυματιστεί ο νωτιαίος μυελός".

"Λοιπόν, εργαζόμαστε με τους γιατρούς χέρι-χέρι για να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό. Πρέπει να επιστρέψω υγιής, αλλά είμαι ο πρώτος που θέλει να πηδήξει πάνω στη μοτοσυκλέτα, ειδικά μετά τα αποτελέσματα στο Jerez [όπου ο Brad Binder κέρδισε τον αγώνα Sprint και ήταν δεύτερος στο Grand Prix, με τον Jack Miller τρίτο και στους 2 αγώνες]".

"Στο εργοστάσιο δουλεύουν σαν τρελοί και η μοτοσυκλέτα είναι ένας πύραυλος αυτή τη στιγμή. Ανυπομονώ. Θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματα που στείλατε αυτό το διάστημα".

"Ήταν πολύ σημαντικό για να με κρατήσουν κινητοποιημένο ψυχικά και χαρούμενο ώστε να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Επίσης, ευχαριστώ την ομάδα μου και όλους τους ανθρώπους που είναι μαζί μου όταν αγωνίζομαι".

"Ανυπομονώ να ανέβω στη μοτοσυκλέτα. Δεν ξέρω πότε, αλλά θα είναι σύντομα".

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θέλω η ομάδα μου να αγωνιστεί με Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

H συμβουλή του Rossi προς τον Bagnaia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA