• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto2 & Moto3 Test
Canet και Öncü οι ταχύτεροι
Νέα 02/05/2023 - 22:06

Μια μέρα μετά τους αναβάτες των MotoGP ήταν η σειρά των μικρότερων κατηγοριών να βγουν στην πίστα της Jerez για το δικό τους τεστ, με τους Aron Canet και Deniz Öncü να σημειώνουν τους ταχύτερους γύρους στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.


Moto2


Ήταν μια υπέροχη μέρα για την Pons Wegow Los40 καθώς έκαναν το 1-2, με τον εντυπωσιακό rookie, Sergio Garcia, να βρίσκεται μόλις 0,018 δευτερόλεπτα πίσω από τον Canet. Ο Garcia δείχνει μέχρι τώρα μια εντυπωσιακά γρήγορη προσαρμογή στη Moto2, έχοντας ήδη τερματισμό μέσα στην πρώτη πεντάδα, στην Αργεντινή. Οι χρόνοι ήταν πραγματικά πολύ κοντά, καθώς η πρώτη πεντάδα, την οποία συμπλήρωσαν οι Jake Dixon, Sam Lowes και Albert Arenas, είχαν διαφορά μικρότερη του ενός δεκάτου του δευτερολέπτου.


Η έκτη θέση πήγε στον Tony Arbolino, ενώ ο Ai Ogura – ο οποίος είχε μια πτώση, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό – και ο Manuel Gonzalez ήταν δύο δέκατα πίσω, στην έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα.


Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Celestino Vietti και Izan Guevara. O επικεφαλής της βαθμολογίας, Pedro Acosta, δεν έλαβε μέρος στο τεστ, μια επιλογή και άλλων συναθλητών του, καθώς στην πίστα βγήκαν 20 από τους 30 αναβάτες της Moto2.

Moto3


Στη Moto3, ο κάτοχος της pole position το Σαββατοκύριακο, Deniz Öncü, ανέβηκε στην κορυφή για περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο στο τεστ. Ο Κολομβιανός David Alonso, ο οποίος πήρε το παρθενικό του βάθρο την Κυριακή, ήταν στη δεύτερη θέση, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Xavier Artigas και αυτοί ήταν οι μόνοι 3 αναβάτες που βρέθηκαν στο 1:45.


O περσινός κυπελλούχος του Red Bull Rookies Cup, Jose Antonio Rueda, πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Diogo Moreira.


O Ayumu Sasaki ηγήθηκε του συμπατριώτη του, Ryusei Yamanaka, στην 7η θέση, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ricardo Rossi, Syarifuddin Azman και ο νικητής της Jerez, Ivan Ortola.
Όπως και στη Moto2, έτσι και εδώ μόλις 18 από τους 30 αναβάτες συμμετείχαν στο τεστ. 

Επόμενο άρθρο »

H συμβουλή του Rossi προς τον Bagnaia

« Προηγούμενο άρθρο

Με συστήματα ενδοεπικοινωνίας πειραματίζεται η Dorna

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA