• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Πολλοί αμφέβαλλαν για εμάς
Πού βρίσκεται η ΚΤΜ τώρα;
Νέα 30/04/2023 - 22:15

Ο Jack Miller επέστρεψε στο βάθρο για την KTM αυτό το Σαββατοκύριακο. Μετά το βάθρο στον αγώνα Sprint, ο Αυστραλός έκανε το ντεμπούτο του στο βάθρο τις Κυριακές με τον αυστριακό κατασκευαστή και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιημένος με την απόδοση και το σόου που παρείχε στη Jerez.

"Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για αυτό το βάθρο!", είπε ο Miller. "Ήταν ένας μακρύς αγώνας. Για άλλη μια φορά, όπως το Σάββατο, που βγήκε η κόκκινη σημαία, έπρεπε να ανασυνταχθούμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ξανά αυτό που είχαμε ήδη κάνει πριν τη διακοπή. Είχαμε μια καλή εκκίνηση και πάλι, αλλά είχα κάποια προβλήματα στη μέση του αγώνα και ειδικά στις πιο γρήγορες στροφές οι άλλοι μου ξέφευγαν πολύ".


"Τότε δεν ξέρω πραγματικά γιατί, αλλά αρχίσαμε να κάνουμε πολύ καλούς γύρους στην τελική φάση του αγώνα και ήταν περίεργο γιατί βελτιωνόμουν αλλά δεν μπορούσα να τους προλάβω, οπότε κατάλαβα ότι έκαναν το ίδιο όπως εγώ... Ο Brad ήταν καταπληκτικός, το ίδιο και ο Pecco, ήταν ένας καλός αγώνας και είμαι χαρούμενος που ήμουν μέρος του".


"Είναι απίστευτο συναίσθημα να βρίσκομαι στο βάθρο αυτό το Σαββατοκύριακο για πρώτη φορά με την KTM. Πολλοί αμφέβαλλαν για εμάς, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι".

"Δεν καταλαβαίνω τους αναβάτες που συνεχώς διαμαρτύρονται για την μοτοσυκλέτα που έχουν και ότι άλλες μοτοσυκλέτες είναι καλύτερες. Αν μπορείς να το κάνεις και πιστεύεις στον εαυτό σου βγες έξω και κάντο. Πολλοί αναβάτες διαμαρτύρονταν πέρυσι για αυτή τη μοτοσυκλέτα (ΚΤΜ) και λέγανε ότι δεν είναι καλή και δεν μπορεί να βρεθεί μπροστά. Χα! Πού βρίσκεται τώρα;

Επόμενο άρθρο »

O Valentino Rossi πρεσβευτής της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Η πρόοδος που είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν εκπληκτική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα