• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto2 Αγώνας
Άπιαστος ο Sam Lowes
Νέα 30/04/2023 - 16:01

Μια άψογη απόδοση από τον κάτοχο της pole position, Sam Lowes, είδε τον Βρετανό αναβάτη να παίρνει την πρώτη του νίκη μετά το GP Emilia-Romagna 2021. Ο Lowes κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον τοπικό ήρωα, Pedro Acosta, καθώς ο Ισπανός παίρνοντας τη δεύτερη θέση φτάνει σε ισοβαθμία στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Tony Arbolino, ενώ ο Alonso Lopez ολοκλήρωσε το βάθρο.


Αφού έστριψε πρώτος για να προηγηθεί του Lowes, ο Acosta οδήγησε τον αγώνα για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου έως ότου ο Lowes όρμησε στην τελευταία στροφή. Ο Tony Arbolino έκανε μια εκπληκτική εκκίνηση από τη 10η θέση και έφτασε να παλεύει για την τρίτη θέση με τον Lopez στον πρώτο γύρο.

Μπροστά, ο Lowes είχε ξεκινήσει να κάνει συνεχόμενους γρήγορους γύρους για να απομακρυνθεί από τον Acosta, ο οποίος με τη σειρά του άνοιγε την διαφορά από τον Lopez. Ο Arbolino έμεινε πιο πίσω και μπλέχτηκε σε μια μάχη με τους Ai Ogura, Filip Salač και Aron Canet.

Με 14 γύρους να απομένουν, ο Lowes είχε αυξήσει το προβάδισμά του στα 0,8 δευτερόλεπτα. Οι δύο κορυφαίοι ήταν σε ένα δικό τους επίπεδο σε αυτό το στάδιο, με τον Lopez 2,2 δευτερόλεπτα μακριά από τον Acosta. Ο Βρετανός συνέχισε να ανοίγει τη διαφορά κάνοντας γύρους στο ψηλό 1:46, ενώ ο Ogura ήταν επικεφαλής της μάχης για την τέταρτη θέση, με τον Arbolino να κάνει την κίνησή του στην πρώτη στροφή του 13ου γύρου. Υπήρξε μια πολύ μικρή επαφή μεταξύ του μπροστινού τροχού του Ogura και του πίσω τροχού του Arbolino που κατέληξε σε πτώση για τον Ιάπωνα που πήγαινε πολύ καλά μέχρι εκείνο το σημείο.


Μπροστά, ο Lowes κατάφερε να φτάσει την διαφορά στα 2,2 δευτερόλεπτα στον τελευταίο γύρο και πήρε μια εκπληκτική νίκη στο Ισπανικό GP, με τον Acosta να περιορίζεται στη δεύτερη θέση. Ο Lopez κατάφερε να κρατήσει τον Arbolino πίσω του για μισό δευτερόλεπτο για να πάρει το δεύτερο βάθρο του στη σεζόν.

Ο Arbolino τερμάτισε στην 4η θέση, καθώς ο Canet έκλεισε την πεντάδα. Ο Jake Dixon ήταν πίσω του, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Somkiat Chantra, Albert Arenas, Filip Salač και Fermin Aldeguer.

Επόμενο άρθρο »

Εξάρθρωση ώμου για τον Miguel Oliveira

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα