• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pol Espargaro κέρδισε τα GP125
Βάθρο για Espargaro, Terol και Marquez.
Νέα 23/05/2010 - 18:57

Στην δίχρονη κατηγορία των GP125 ο Pol Espargaro της Tuenti Racing στέφθηκε νικητής της GP125 στο Le Mans έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα αφήνοντας πίσω του τον επιθετικό Nico Terol (Bancaja Aspar) πλησιάζοντας τον κι άλλο στην βαθμολογία.  

 

Ο Terol πήρε άμεσα τα ηνία του αγώνα στρίβοντας πρώτος στην δεξιά στροφή της πίστας αμέσως μετά την εκκίνηση κι ο Espargaro κόλλησε κυριολεκτικά στην ουρά του, κι οι δυο τους άρχισαν προοδευτικά να ξεφεύγουν από τον ανταγωνισμό στην αρχή του αγώνα. 

 

Τότε ξεδιπλώθηκε κι η μάχη για την τρίτη θέση μεταξύ των Bradley Smith (Bancaja Aspar), Marc Marquez, Efren Vazquez (Tuenti Racing) και Sandro Cortese (Avant Mitsubishi Ajo). Εν τω μεταξύ οι Terol και Espargaro ήταν πολύ προσεκτικοί στην προσωπική τους μάχη. Όλα άρχισαν να αλλάζουν μεταξύ τους όταν ο Espargaro πέρασε τον Terol στον 16ο γύρο θέτοντας και τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα ενώ η απόσταση από τον τρίτο αυξήθηκε στα 5δευτ. Πιο πίσω ο Smith ήταν μπροστά από τον Marquez ωστόσο ο Marquez άρχισε να γίνεται ολοένα πιο επιθετικός. 

 

Στους τελευταίους δύο γύρους ο Espargaro κι ο Terol είχαν κορυφώσει τη μάχη τους. Ένα λάθος του Smith άφησε το πεδίο ανοιχτό για να περάσει ο Marquez στην τρίτη θέση. Ο Smith επιτέθηκε ξανά αλλά οι προσπάθειές του ήταν άκαρπες κι έχασε άλλη μία θέση από τον Vazquez. 

 

Ο Espargaro έκανε μια μικρή διαφορά στον τελευταίο γύρο κερδίζοντας τον Terol. Την τριάδα του βάθρου έκλεισε ο Μarquez, μπροστά απότον Vazquez με πέμπτο τον Smith.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans live: Άνετη νίκη του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans live: Ο Εlias φαβορί στην Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα