• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto2 ΚΑΤ
Άνετα στην pole position ο Sam Lowes
Νέα 29/04/2023 - 16:08

Δεν βλέπουμε συχνά μια κυριαρχική απόδοση στην ανταγωνιστική Moto2, αλλά αυτή τη φορά ήταν ο Sam Lowes που έκανε ένα απίστευτο 1:40.750 κατακτώντας την pole position με 0,578 δευτερόλεπτα διαφορά. Η 2η και η 3η θέση αποφασίστηκαν με τυπικό τρόπο Moto2 με μόλις 0,002 δευτερόλεπτα διαφορά μεταξύ του Pedro Acosta στη 2η θέση και του Jake Dixon που θα παραταχθεί στην τελευταία θέση της πρώτης σειράς.

Όπως πάντα, ήταν μια σκληρή μάχη στις ΚΑΤ1. Ήταν ο Ai Ogura που κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ γρήγοροι γύροι ήρθαν στο τέλος των ΚΑΤ1 και ήταν οι Joe Roberts, Zonta Van Den Goorbergh και Manuel Gonzalez που συνόδευσαν στον Ιάπωνα αναβάτη στην άνοδο στις ΚΑΤ2.

Στις ΚΑΤ2, ο Jake Dixon έθεσε το πρώτο σημείο αναφοράς, με τους Alonso Lopez και Sam Lowes να ακολουθούν. Σύντομα ο Ogura πήγε στην τρίτη θέση, υποβιβάζοντας τον Lowes στην 4η, πριν τις αλλαγές ελαστικών.

Τέσσερα λεπτά απέμεναν και ο Pedro Acosta πέρασε στην πρώτη θέση, εν μέσω χειροκροτημάτων από το ισπανικό κοινό. Ωστόσο δεν έμεινε πολύ στην κορυφή, καθώς αμέσως μετά ο Sam Lowes έκανε έναν εντυπωσιακό χρόνο γύρου για να κατεβάσε το σημείο αναφοράς κατά σχεδόν 6 δέκατα. Παρά τις προσπάθειες των υπολοίπων, ο γύρος του Lowes δεν ξεπεράστηκε και θα ξεκινήσει το Ισπανικό Grand Prix από την πρώτη θέση.

Ο Alonso Lopez θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 4η θέση, μπροστά από τους πολύ δυνατούς Ai Ogura και Barry Baltus. Στην τρίτη σειρά της εκκίνησης, βρίσκουμε τους Celestino Vietti, Joe Roberts και Albert Arenas. 


O επικεφαλής της βαθμολογίας, Tony Arbolino, θα ηγηθεί της τέταρτης σειράς της εκκίνησης, ενώ δίπλα του θα έχει τους Somkiat Chantra και Aron Canet.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δύο διαφορετικοί κόσμοι

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Moto3 ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα