• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto3 ΚΑΤ
Pole Position για τον Öncü
Νέα 29/04/2023 - 15:46

Ο Deniz Öncü κατάφερε να μετατρέψει τον τρομερό του ρυθμό από τις ελεύθερες δοκιμές σε μια pole position στο Gran Premio MotoGP Guru by Gryfyn de España, καθώς 0,115 δευτερόλεπτα χωρίζουν τον Τούρκο αναβάτη από τον δεύτερο, Ivan Ortola. Ο David Muñoz πήρε την τρίτη θέση, αλλά ο Ισπανός είχε μια πτώση στη 13η στροφή στο τέλος των ΚΑΤ2. Αφού πήγε στο ιατρικό κέντρο για έλεγχο, ο Muñoz μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξέταση.


Περνώντας από τις ΚΑΤ1, ο Romano Fenati βρέθηκε στην κορυφή για τα πρώτα 10 λεπτά των ΚΑΤ2, ενώ ο Öncü έκανε την κίνησή του με μόλις τέσσερα λεπτά να απομένουν. Στον επόμενο γρήγορο γύρο του, μετακίνησε περαιτέρω το σημείο αναφοράς, με το 1:45.668 το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει κανείς. Ο Öncü ξεκινά στην pole για πρώτη φορά μετά το Grand Prix του Σαν Μαρίνο του 2022, καθώς ο νικητής του GP της Αμερικής, Ortola, πέρασε από τις ΚΑΤ1 για να βρεθεί στη δεύτερη θέση.

Πίσω από τον Muñoz στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Romano Fenati, με τους Jaume Masia και Ryusei Yamanaka να συμπληρώνουν τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

Ο επικεφαλής Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Daniel Holgado, ξεκινά από την 7η θέση με τους Ayumu Sasaki και Xavier Artigas να είναι δίπλα του, στην τρίτη σειρά. Ο Jose Antonio Rueda συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας, Diogo Moreira, θα έχει μια πιο δύσκολη μέρα αύριο, καθώς θα ξεκινήσει από τη 14η θέση και θα έχει στόχο να μην αφήσει τον Holgado να ξεφύγει στη μάχη του Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Moto2 ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: MotoGP KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα