• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: MotoGP ΕΔ1
Απίστευτος ο Dani Pedrosa
Νέα 28/04/2023 - 13:04

O Dani Pedrosa, στη δεύτερη wildcard συμμετοχή του με την Red Bull KTM Factory Racing, τερμάτισε τις ΕΔ1 στη Jerez στην 1η θέση. Ο θρύλος των MotoGP σημείωσε 1:36.770 στα τελευταία στάδια, για να αφήσει πίσω τον συμπατριώτη του, Jorge Martin, με τον Takaaki Nakagami να παίρνει την τρίτη θέση – 0,274 δευτερόλεπτα πίσω από τον Pedrosa.

Ο Pedrosa ήταν γρήγορος από την αρχή και βρέθηκε νωρίς στην κορυφή, αλλά όταν άρχισαν οι επιθέσεις στο χρόνο στα τελευταία λεπτά έπεσε στη 10η θέση. Παρόλα αυτά, ο Μικρός Σαμουράι εξαπέλυσε την επίθεσή του στην τελευταία του προσπάθεια και έφτασε και πάλι στην πρώτη θέση. Ο 37χρονος πλέον Ισπανός ήταν πάντα γρήγορος στη Jerez και τώρα το απέδειξε άλλη μια φορά, πηγαίνοντας τα χρόνια προς τα πίσω και κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε βλέποντας τα αποτελέσματα. Από ποιά χρονιά είναι αυτή η εφημερίδα;


Ο Martin πίεσε πολύ στο τέλος (όπως συνήθως) και πήρε τη δεύτερη θέση, μπροστά από έναν πολύ δυνατό Nakagami. 


Πίσω τους ήταν οι Luca Marini και Aleix Espargaro που συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα. 


Οι Brad Binder, Alex Marquez, Jack Miller, Francesco Bagnaia και Maverick Viñales συμπλήρωσαν μια συναρπαστική πρώτη δεκάδα, πριν από τις ΕΔ2 το απόγευμα. 


Ήταν ένα δύσκολο πρωινό για την Yamaha, με τον Fabio Quartararo να είναι 18ος και τον Franco Morbidelli 20ο, ενώ ο Enea Bastianini, στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό ήταν 22ος.

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA