• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto2 ΕΔ1
Στην κορυφή ο Sam Lowes
Νέα 28/04/2023 - 12:10

Ο Sam Lowes έφτασε στην κορυφή των φύλλων χρόνου στις ΕΔ1 της Moto2 για να κάνει το τέλειο ξεκίνημα στο Gran Premio MotoGP Guru του Gryfyn de España με 1:41.170. Ο Βρετανός είχε τον Somkiat Chantra ακριβώς στην ουρά του, καθώς ο αναβάτης της Idemitsu Honda Team Asia ήταν σταθερά γρήγορος και έχασε την πρώτη θέση στα τελευταία στάδια της περιόδου δοκιμών. Ο Alonso Lopez ξεκίνησε επίσης δυνατά το Σαββατοκύριακο καθώς ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα.

Ο Pedro Acosta έφτασε στην κορυφή των φύλλων χρόνου από νωρίς και ήταν γρήγορος καθ' όλη τη διάρκεια των ΕΔ1 κατακτώντας τελικά την 4η θέση. Ο Jake Dixon, μετά την απογοήτευση του Austin, ξεκινά το Σαββατοκύριακο με έναν δυνατό τερματισμό στην πρώτη πεντάδα. 


Ο Albert Arenas είχε δύο πτώσεις, στη 2η και στην 6η στροφή, αλλά κατάφερε να ξαναβγει στην πίστα και τελικά να πάρει την 6η θέση, μπροστά από τον Celestino Vietti.


Ο Aron Canet  είχε μια μικρή πτώση με 4 λεπτά να απομένουν, κάτι που σήμαινε ότι ο Ισπανός δεν μπόρεσε να βελτιωθεί περαιτέρω και ολοκλήρωσε τις ΕΔ1 στην 8η θέση. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Barry Baltus και Tony Arbolino. 


O Darryn Binder απουσιάζει μετά τον τραυματισμό του στο Austin και την θέση του έχει πάρει ο Senna Agius.

Επόμενο άρθρο »

Jerez: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA