• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει το GP στη Jerez ο Marc Marquez
Στόχος η επιστροφή στο Le Mans
Νέα 26/04/2023 - 13:11

Μετά από τις εξετάσεις που έκανε ο Marc Marquez χθες (Τρίτη, 25 Απριλίου) στο Ruber Internacional Hospital, όπου είχε χειρουργηθεί για το κάταγμα στο δεξί χέρι, η ιατρική ομάδα με επικεφαλής τον Dr. Roger de Oña και ο Marquez, αποφάσισαν να συνεχίσει ο αναβάτης την ανάρρωση και την προετοιμασία του με στόχο την πιθανή του επιστροφή στο γαλλικό GP, 12 – 14 Μαΐου.

Ο Iker Lecuona από το Team HRC στο WorldSBK θα αντικαταστήσει τον Marc Marquez για το επερχόμενο Grand Prix της Ισπανίας.

Ο Marc Marquez είπε σχετικά με την απόφαση: «Χθες κάναμε άλλη μια αξονική τομογραφία και επιβεβαιώθηκε ότι, παρά το γεγονός ότι ο τραυματισμός εξελίσσεται ευνοϊκά, το οστό δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την επούλωση και ο αγώνας στη Χερέθ ήταν επικίνδυνος. Μαζί με την ιατρική ομάδα αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε, να περιμένουμε άλλες δύο εβδομάδες και να επιστρέψουμε στο Λε Μαν. Λυπάμαι πολύ που χάνω το Ισπανικό Γκραν Πρι γιατί είναι πάντα ξεχωριστό, λόγω της ατμόσφαιρας, των αγώνων στο σπίτι και πάνω απ' όλα, βλέποντας και απολαμβάνοντας τους οπαδούς. Θα συνεχίσω την αποκατάσταση και τη δουλειά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστούμε για τα μηνύματα υποστήριξης!»

Επόμενο άρθρο »

Ακυρώνεται το Grand Prix του Καζακστάν!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP και Warner Bros. συνεργάζονται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA