• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Πόνεσε όταν μου είπαν ότι δεν θα είμαι στην εργοστασιακή ομάδα
Νέα 23/04/2023 - 18:19

Ο Jorge Martin κλειδώθηκε σε μια μονομαχία με τον Enea Bastianini της Gresini κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2022 για την θέση του Jack Miller στην εργοστασιακή ομάδα.

Με τον Bastianini να κερδίζει τέσσερις αγώνες το 2022 με μια GP21 και να τερματίζει τρίτος στο πρωτάθλημα, η μάχη έληξε υπέρ του Ιταλού, ο οποίος βρίσκεται από φέτος δίπλα στον Francesco Bagnaia στην εργοστασιακή Ducati.

Ο Martin, εν τω μεταξύ, παραμένει στην Pramac με εργοστασιακό συμβόλαιο και μια GP22, ίδια με αυτές των Bagnaia και Bastianini.

Ο Ισπανός δεν θα δει τον εαυτό του στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati τουλάχιστον μέχρι το 2025, με τους Bastianini και Bagnaia να έχουν συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, ενώ υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες έντονη φημολογία ότι ο Martin μπορεί να βρεθεί στη Yamaha. 

Σχολιάζοντας πρόσφατα την απόφαση αυτή της Ducati, ο Martin είπε: "Σίγουρα, πόνεσε τη στιγμή που μου είπαν ότι δεν θα πάω εκεί γιατί νόμιζα ότι πήγαινα. Λοιπόν, υπήρξε αυτή η μεγάλη αλλαγή στη μέση της σεζόν".

"Τουλάχιστον έχω το ίδιο υλικό με τους εργοστασιακούς αναβάτες, γιατί πέρυσι είχα διαφορετική μοτοσυκλέτα. Και νιώθω ότι τώρα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαι μόνο ο εγώ [που μπορώ να αποδείξω την αξία μου]".

"Νιώθω σιγουριά. Έκανα μερικά λάθη στις κατατακτήριες (στο Austin), οπότε εκεί πρέπει να βελτιωθώ. Αλλά αισθάνομαι γρήγορος από το πρώτο τεστ και σε κάθε αγώνα ήμουν σούπερ ανταγωνιστικός".

"Έτσι, νιώθω ότι είμαι σταθερός, μπορώ να κάνω πολύ καλούς αγώνες. Σίγουρα ο στόχος μου είναι να κάνω εξαιρετική δουλειά και ίσως να είμαι κοντά στον Pecco με τα κόκκινα".

Η μετάβαση στην εργοστασιακή ομάδα του Bastianini δεν έχει πάει βάση προγράμματος μέχρι στιγμής το 2023, με τον Ιταλό να βρίσκεται εκτός από τον αγώνα Sprint της Πορτογαλίας, όταν υπέστη κάταγμα στον ώμο σε μια σύγκρουση με τον Luca Marini.

Ο Martin βρίσκεται επί του παρόντος στην 11η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς.

Επόμενο άρθρο »

Στο ρυθμό των πρώτων ο Γιάννης Περιστεράς στο Ολλανδικό GP

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Assen 2ος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα